12 idei pentru ornarea cupelor de sampanie

12 idei pentru ornarea cupelor de sampanie

Vreti sa marcati momentul special al trecerii dintre ani?


Va propunem atunci 12 idei pentru ornarea cupelor de sampanie

Noaptea dintre ani este fara discutie cea mai asteptata. Iar pentru asta va pregatiti in fel si chip. De la tinute si bucate pana la ormarea mesei. Fie ca alegeti sa mergeti la un restaurant sau alegeti sa stati acasa, tot petrecere va fi. Un asemenea moment nu poate fi ratat, iar secunda care face trecerea de la un an la altul trebuie cinstita cu un pahar de sampanie.

Asadar daca ati ales sa stati acasa pentru a petrece alaturi de prieteni va prezentam cateva idei pentru a orna cupele de sampanie, spre surprinderea oaspetilor pe care ii aveti la masa. Iata in cateva imagini ce puteti face pentru asta. Una din optiuni ar fi sa congelati pe o paleta mica din lemn, ca aceea de la inghetata, cate o capsuna pe care sa o introduceti in paharul in care va fi turnata sampania.


Cateva boabe de rodie introduse in cupa de sampanie ar fi o alta optiune. Puteti de asemenea decupa cateva cifre pe care sa le lipiti pe exteriorul cupelor de sampanie. Si ornamentele din hartie sub forma de ceas, pe care sa le agatati de piciorul cupei de sampanie, reprezinta o idee buna.

Gasiti mai multe idei in articolul de astazi.

cupelor de sampanie (1)

cupelor de sampanie (2)

cupelor de sampanie (3)

cupelor de sampanie (4)

cupelor de sampanie (5)

cupelor de sampanie (6)

cupelor de sampanie (7)

cupelor de sampanie (8)

cupelor de sampanie (9)

cupelor de sampanie (10)

cupelor de sampanie (11)

cupelor de sampanie (12)

sursa: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI