12 Modele diferite de gratare pentru mancaruri delicioase

0
37506
modele diferite de gratare

12 Modele diferite de gratare pentru mancaruri delicioase

Vara aceasta bucura-te de mancaruri delicioase cu aceste modele diferite de gratare pentru curtea ta. Alege modelul tau preferat si construieste in curtea ta un gratar unic. Invita-i pe cei dragi si ai grija ca zilele sau weekend-urile libere sa se transforme in momente frumoase, in amintiri placute.


Fie ca alegi sa petreci timp cu familia, cu prietenii sau sa gatesti pentru tine un gratar, preparatele pe care le facem la in acest fel sunt delicioase. Mai mult decat atat, majoritatea sunt extrem de sanatoase, mai ales daca alegi sa folosesti ulei putin sau chiar deloc.

Delicatese preparate la gratar

Poti prepara atat cartofi, ciuperci, cat si alte legume gustoase. De asemenea, poti alege si carnuri preparate la gratar precum: piept de pui, mici, ceafa sau carnaciori. Toate preparatele sunt potrivite pentru un gratar gustos impreuna cu cei dragi tie.

Construieste un gratar in curtea ta – Modele diferite de gratare

Daca locuiesti la curte, trebuie neaparat sa alegi sa construiesti si tu un gratar. Te vei bucura de el cel putin o data pe saptamana, indiferent de anotimp.


In functie de spatiul pe care il ai disponibil, dar si de preferintele tale, poti construi un gratar din metal sau din caramida.

Galeria foto de mai jos te ajuta atunci cand vine vorba de inspiratie. In acest articol gasesti mai multe proiecte cu gratare unice, in diferite forme si dimensiuni, unele mai creative si mai frumoase ca altele.

Gratare din piatra naturala

Doar cu ajutorul unor pietre naturale si cu ajutorul unui grilaj poti sa construiesti un gratar extrem de rapid. Aceasta este o solutie foarte buna si daca ai nevoie de un gratar improvizat. Ai nevoie de cateva pietre pentru a sprijini grilajul si de un spatiu cu pietre dedesubt pentru a putea face focul aici.


sursa foto: Pinterest