15 idei practice de a decora masa cu motive de Craciun

0
624

15 idei practice de a decora masa cu motive de Craciun

Fiecare gospodina are felul ei de a-si decora casa cu motive de sarbatoare. Ghirlandele colorate gata pregatite pentru a fi expuse la geam, beteala sclipitoare sau globurile mici si argintii, toate compun acel tablou minunat de sarbatori si care se regaseste in locuinta fiecaruia dintre noi.


Insa pentru a atrage toate privirile, ar trebui sa ne gandim si la felul cum decoram masa festiva. De aceea ne-am gandit ca nu ar fi rau sa venim in sprijinul vostru, dragi gospodine, cu o serie de idei practice, astfel incat satisfactia sa fie deplina.

Si vom vorbi in cele ce urmeaza despre acele detalii care fac diferenta, cum ar fi modul de prezentare al tacamurilor. Un set de tacamuri asezat pur si simplu cu un servetel dedesupt, nu-l va scoate cu nimic in evidenta. In schimb, daca vom confectiona o imbracaminte (nu am gasit alt termen de comparatie) sub forma unui bradut spre exemplu, deja au o alta infatisare.

Prin urmare putem fi creativi in aceasta perioada si nu trebuie sa facem altceva decat sa ne procuram niste material de la raionul cu metraje, fetrul fiind cel mai indicat deoarece are textura necesara, si sa ne punem pe decupat si pe cusut.


idei-practice-1

idei-practice-2

idei-practice-3

idei-practice-4

idei-practice-5

idei-practice-6

idei-practice-7

idei-practice-8

Dar nu numai fetrul este potrivit pentru asa ceva, ci si panza de iuta sau orice material mai gros. Pentru a le da o pata de culoare, putem folosi cu succes funditele rosii pentru a fi in ton cu sarbatoarea care se apropie cu pasi repezi. Sau putem folosi oricare nuanta vrem, dar care sa se asorteze si cu celelalte decoratiuni din casa.

idei-practice-9

idei-practice-10

idei-practice-11

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

idei-practice-13

idei-practice-14

idei-practice-15

via