16 decoratiuni simple realizate din busteni, pentru o gradina inedita

0
2904

16 decoratiuni simple realizate din busteni, pentru o gradina inedita

Doar o persoana talentata si cu imaginatie bogata poate insufleti niste bucati de lemn, dandu-le forme si creand decoratiuni inedite pentru gradina. Iata asadar cum natura este de partea noastra si ne ofera posibilitatea de a realiza creatii spectaculoase din bustenii pe care ii avem pregatiti pentru anotimpul friguros. Iar cand am spus pregatiti pentru anotimpul friguros ne-am gandit si la faptul ca aprovizionarea cu lemne pentru iarna a inceput, prin urmare materie prima ar fi din plin.


Tocmai de aceea am pregatit o multime de idei de decoratiuni din lemn si nu o sa le pastram doar pentru noi, ci vi le vom dezvalui una cate una prin intermediul imaginilor de mai jos, iar daca va veti intreba cum vor arata acestea in interiorul curtii, printre celelalte decoruri, va raspundem simplu. Minunat!

Ceea ce putem realiza din busteni sunt figurine amuzante sub forma de animale, precum bufnite, magarusi sau rate. Iar pentru a le face si mai interesante le puteti accesoriza cu lucruri precum esarfe sau palariute de vara.

Asadar, daca gasiti aceste proiecte suficient de interesante pentru a aduce acel element natural in gradina, noi nu putem decat sa va dorim spor la creat figurine amuzante din busteni, figurine ce vor da curtii un aspect inedit.


gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

 

sursa foto