16 idei de amenajari interioare pentru spatiul detinut de carti

0
1525

16 idei de amenajari interioare pentru spatiul detinut de carti

Un ambient cald si primitor intr-o locuinta este dat si de felul cum aceasta este amenajata. De aceea de cele mai multe ori este nevoie de mana unui specialist in design interior, ceea ce inseamna din punct de vedere financiar o cheltuiala consistenta, deoarece toate serviciile de acest gen se platesc. Daca nu vrem in schimb sa platim astfel de servicii, apelam cu incredere la reviste sau la internet, unde gasim o multime de idei de amenajari interioare. Si pentru ca am amintit de idei de amenajari, propunem sa ne inspiram si din acest articol, a carui tema are legatura cu ceea ce am afirmat mai inainte.


Asadar daca gasiti plictisitoare imaginea clasica a cartilor asezate pe raft in biblioteca, iata in acest articol si alte moduri de a le pastra. Altfel spus tot intr-o biblioteca, dar mai stilizata.

amenajari interioare

Un spatiu care noua ni s-a parut interesant, este spatiul oferit de scarile interioare. Putini dintre noi ne-am fi gandit la o asemenea solutie. Prin urmare iata o alta idee buna de a depozita cartile.

amenajari interioare

amenajari interioare

Si camera copiilor poate fi amenajata cu mici biblioteci. Construite intr-o nota amuzanta, cu siguranta vor fi incantati sa citeasca o multime de carti specifice varstei dar si sa le pastreze intr-o ordine desavarsita.


amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

Un alt spatiu generos este spatiul oferit de peretele cu geamul. Iata!

Prin urmare daca aveti o colectie intreaga de carti si reviste, cel mai bun loc pentru a construi niste rafturi moderne este spatiul de pe colt, spatiu destul de generos spunem noi. Iata cateva exemple in imaginile de mai jos.

Idei de a transforma holurile spatioase in biblioteci pentru carti.


Idei de amenajari cu rafturi elegante. Iata!

Raft construit din carti.

Spatiul de pe colt folosit eficient.


Idei de amenajari pentru camera celor mici.

sursa foto