16 Proiecte ce transforma o colivie veche intr-un suport superb pentru flori

0
9128
colivie veche

16 Proiecte ce transforma o colivie veche intr-un suport superb pentru flori

O colivie veche poate fi transformata cu usurinta intr-un suport spectaculos, ideal pentru flori sau pentru plantele suculente. O astfel de colivie este incapatoare astfel incat inauntru poti pune direct ghiveciul in care ai florile plantate.


Cui nu i-ar placea sa aiba florile din curte sau gradina pozitionate in astfel de suporturi superbe? Ei bine, partea buna a acestor suporturi este ca ele pot fi agatate. Fie ca vorbim de un stalp de sustinere pe care vrem sa il decoram, de terasa casei noastre sau de un copac, toate pot fi redecorate cu ajutorul unor astfel de suporturi creative.

Mai mult decat atat, daca esti iubitor de ornamente vintage, acestea sunt ideale pentru orice curte sau gradina. Realizate din colivii vechi, suporturile pentru florile tale vor parea scoase din revistele vechi de design, iar curtea ta va arata superb.

Foloseste suporturi din metal pentru a fixa o colivie veche

Pentru a pozitiona aceste colivii in fata casei tale, poti sa construiesti singuri suporturi din metal sau chiar din lemn. Astfel de stalpi sunt ideali pentru a crea un delimitator intre casa si aleea ta, dar sunt si perfecti pentru a sustine coliviile tale.


Alege plantele suculente

Plantele suculente sunt usor de intretinut, astfel ca ele pot fi pozitionate intr-o astfel de colivie veche. Vei avea propriul aranjament vintage in curtea casei tale, iar florile suculente ii vor da si ele un aspect extrem de placut. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a vedea cum poti sa iti reamenajezi curtea sau gradina.

Decoreaza colivia cu un papagal

Foloseste chiar un papagal din portelan sau din alte materiale drept decor pentru aceasta colivie. Acest decor va parea atat de real, incat musafirii tai se vor opri sa il admire pentru cateva momente. Arata foarte bine atat in curte, cat si intr-un balcon, in apartamentul tau.

sursa foto: Pinterest