17 Aranjamente spectaculoase pentru o gospodarie superba

0
3758
gospodarie superba

17 Aranjamente spectaculoase pentru o gospodarie superba

Afla cum poti avea si tu o gospodarie superba! Exploreaza galeria foto care te inspira sa iti redecorezi gospodaria. Florile ne fac viata mai frumoasa si ne aduc un zambet pe buze, indiferent de incercarile prin care trecem.


Putem spune chiar ca florile au puteri vindecatoare asupra noastra. Aceste aranjamente frumoase, colorate si puse in ornamente realizate din lucruri refolosite sunt ideale pentru orice gospodarie.

Fie ca preferi stilul vintage sau stilul modern, florile tale vor creste frumos, indiferent de spatiul in care alegi sa le cresti.

Alege sa decorezi cu piatra naturala

Spatiul din jurul florilor tale poate fi decorat sau delimitat folosind piatra naturala. Aceasta este ideala pentru orice gradina sau curte, este rezistenta si reprezinta un decor ideal, mai ales daca vrei sa amenajezi un mic spatiu de tip lac.


Pentru a amenaja un mic lac in curtea casei tale, trebuie sa sapi aproximativ 40 de cm in pamant, in forma pe care vrei sa o dai lacului. Apoi, pentru ca apa sa stea aici, foloseste folie din plastic pe care sa o pui pe acest spatiu. Aici poti pune apoi apa, iar deasupra poti pozitiona cativa muschi, piatra naturala sau poti planta flori frumoase in jurul acestui spatiu.

Ai grija de gradina ta!

Fie ca vorbim de tinerea daunatorilor departe, de tunderea gazonului sau de revopsirea gardului, gradina si curtea ta au nevoie de ingrijirile necesare pentru a putea fi la fel de frumoase. Tine cont si de sfaturile din articolul despre Ingrijirea gradinii – Sfaturi esentiale pe care trebuie sa le afli.

De asemenea, nu uita sa pui culoare in ornamentele tale. Fie ca vorbim de suporturi pentru flori colorate sau de mobilier de gradina, culorile vii sunt cele care ne fac zilele mai frumoase, chiar si atunci cand vremea nu tine cu noi.


sursa foto: Pinterest