17 feluri de a expune florile in gradina – idei de amenajari exterioare

0
15552

17 feluri de a expune florile in gradina – idei de amenajari exterioare

De departe cele mai frumoase decoruri sunt cele realizate din flori naturale. De la inceputul primaverii si pana toamna tarziu, ne bucuram de un colorit bogat in gradina si gasim o multime de modalitati de a expune florile preferate.


Unul din locurile care poate fi amenajat cu flori, in afara de gradina bineinteles, este balconul dar si terasa casei in care locuim. De aceea daca nu stiti cum sa economisiti cat mai mult din spatiul destinat florilor, dar va doriti si niste decoruri spectaculoase, va aratam noi cateva idei in acest articol.

Fara indoiala putem economisi cel mai bine o multime de spatiu, doar suspendandu-le pe un suport din lemn. Sau, la fel de bine putem confectiona spre exemplu, un cadru cu mai multe agatatori de care vom prinde ghivecele cu flori, exact ca cel din imaginea de mai jos. Priviti!

gradina

gradina

Idei de jardiniere dar si suport pentru ghivecele cu flori. Iata!


gradina

Putem incerca si idei mai indraznete de suporturi, precum gentile vechi pe care nu le mai purtam deoarece nu mai sunt la moda. Iata in imaginea urmatoare un gard decorat cu astfel de obiecte. In felul acesta facem loc in dressing noilor posete achizitionate de curand.

gradina

Idei de suporturi pentru partea interioara a gardului care imprejmuieste perimetrul curtii.

O rama de tablou cu flori de vara, ca idee de suport.


Idei de a expune florile in borcane de sticla.

Coliviile pentru pasari sunt un suport perfect pentru florile noastre preferate. Iata cateva idei mai jos!

Un alt mod de a decora gradina, dar si de a recicla obiecte care stau uitate in magazia cu scule, sunt acele suporturi realizate dintr-un scripete, putina sfoara si doua galeti metalice. Urmarim mai multe exemple in imaginile de mai jos.


sursa foto