17 idei spectaculoase despre amenajarea balcoanelor spatioase

0
497

17 idei spectaculoase despre amenajarea balcoanelor spatioase

Am urmarit cu totii, intr-un articol recent, idei despre felul cum poate fi amenajat un balcon mic. O masuta mica, doua scaunele, si acestea mici, si gata decorul. Iata ca astazi ne-am gandit la idei despre amenajarea balcoanelor generoase din punct de vedere al spatiului.


Citind aceste randuri, multi veti recunoaste ca blocurile construite cu ani in urma nu au un astfel de spatiu decat pentru cateva rafturi si cam atat. Ceea ce este adevarat. Dar pentru ca in ziua de astazi cei care construiesc blocuri se gandesc si la utilitatea unui astfel de spatiu, iata ce idei de amenajari am gasit pentru voi astazi.

Pentru a beneficia de cea mai frumoasa priveliste, firesc este sa ne gandim prima data la amenajarea balcoanelor cu multe flori. Insa cele care confera eleganta unui astfel de loc sunt piesele de mobilier de buna calitate. Mai mult de atat, intr-un astfel de spatiu generos poate fi mutata bucataria cu totul.

Confectionat la dimensiuni, cu tot ceea ce este necesar, mobilierul pentru bucatarie isi dovedeste utilitatea chiar si intr-o astfel de incapere cum este balconul. De altfel avem convingerea ca ati intalnit frecvent asemenea amenajari, de aceea daca v-ati decis sa va amenajati balconul in urmatoarea perioada, iata cateva idei practice care va vor ajuta sa puneti in aplicare proiectele la care v-ati gandit de multa vreme insa nu ati apucat sa le finalizati.


Nu putem incheia fara sa mai spunem ca balconul, poate fi considerat ca o camera in plus, la ceea ce exista deja, pentru ca este destul de spatios si se preteaza la orice fel de amenajare interioara.

Daca aveti si voi astfel de proiecte si vreti sa ni le impartasiti si noua, o puteti face postand fotografii si comentarii pe pagina noastra de facebook.

amenajarea balcoanelor

amenajarea balcoanelor

amenajarea balcoanelor

amenajarea balcoanelor

amenajarea balcoanelor

sursa foto