17 Modalitati absolut superbe de a impaturi servetelele de Craciun

0
1112
impaturi servetelele

17 Modalitati absolut superbe de a impaturi servetelele de Craciun

Invitatii de Craciun trebuie sa fie intampinati cu suprize frumoase. De aceea, aceste modalitati de a impaturi servetelele sunt absolut minunate si pot fi folosite chiar de tine, indiferent de ocazie. Fie ca vorbim de masa de Craciun, masa de Revelion sau orice alta sarbatoare, sunt convinsa ca si tu vei fi surpinsa de aceste modalitati frumoase de a impaturi si aranja servetelele.


Vrei sa fii pe placul musafirilor anul acesta si sa ii impresionezi cu ornamente frumoase? Pentru ca masa de Craciun sa fie una cu totul si cu totul deosebita, inspira-te din aceste modalitati absolut superbe de a impaturi servetelele!

Foloseste si crengute de brad!

Crengutele de brad sunt excelente in cazul in care doresti sa aduci putin din aroma Craciunului chiar pe masa ta. De aceea, indiferent de preparatele pe care le ai pregatite si indiferent de modalitatea in care vrei sa aranjezi masa, crengutele de brad sunt ideale pentru a fi puse in servetele.

Acestea te duc cu gandul mai aproape de natura si cu totii stim cat de frumos si bine este atunci cand ne gandim la munte, zapada si la libertatea oferita de natura.


Fii creativ!

Indrazneste sa fii creativ atunci cand vine vorba de aranjarea mesei. O masa aranjata intr-un mod clasic poate sa nu atraga atentia intr-un mod deosebit. O masa aranjata intr-un stil cu totul unic si diferit, cu siguranta ca va atrage atentia si ii va impresiona placut pe toti invitatii tai.

Alege sa aranjezi servetelele la cescutele de cafea, exact ca in poza de mai jos. Foloseste servetele colorate, calitative sau cu imprimeuri tematice pentru a infrumuseta si mai mult masa de Craciun.

Inspira-te din galeria foto de aici pentru a aranja frumos servetelele pentru masa de Craciun.


sursa foto: Pinterest