18 decoratiuni pe care le putem confectiona din betisoare de lemn

0
3166

18 decoratiuni pe care le putem confectiona din betisoare de lemn

Cele mai multe din ideile de decoratiuni pe care vi le-am propus pana acum au fost pentru noi cei mari, insa astazi avem cateva proiecte la care pot participa si cei mici, deoarece sunt proiecte simple pe care le pot realiza cu usurinta. Antrenandu-i in astfel de activitati frumoase de iarna, mai mult ca sigur ca vor da frau liber imaginatie lor bogate.


Despre ce proiecte este vorba? Despre ornamente confectionate din betisoare de lemn, betisoare care se gasesc sub toate formele si sub toate marimile in magazinele de la noi. Iar daca vreti sa va spunem cu exactitate, este vorba despre acele betisoare subtiri care se folosesc la inghetata.

Pe langa toate acestea, credem ca nu mai este nevoie sa va spunem faptul ca noi incurajam proiectele creative, prin urmare daca aveti putin timp la dispozitiei si va plac obiectele decorative lucrate de mana, va invitam sa va aruncati o privire si peste cele de astazi.

Priviti asadar in imaginile de mai jos ce obiecte decorative minunate puteti confectiona din betisoare de lemn. Iar primul dintre ele nu poate fi decat simbolul iernii, adica omul de zapada. Daca ati crezut cumva ca nu v-am pregatit tutoriale din care sa va inspirati, v-ati inselat. Ia priviti cat de simplu se confectioneaza un astfel de ornament de iarna.


Daca v-am convins si vreti sa le aveti pana la Craciun, chiar daca asta presupune sa va sacrificati din timpul vostru liber, sugestia noastra ar fi sa cumparati una sau mai multe pungi cu betisoare din lemn, niste lipici si sa va apucati de confectionat, impreuna cu cei mici bineinteles, decoratiuni cu tematica, precum stelute, reni sau saniute.

decoratiuni

decoratiuni

Figurine amuzante din betisoare de lemn.

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

Ingerasi decorativi confectionati din betisoare de lemn.


sursa foto