18 idei fabuloase pentru reciclarea cauciucurilor

0
10698

18 idei fabuloase pentru reciclarea cauciucurilor

Pentru ca ne place sa reciclam si suntem pasionati de proiectele de tip DIY (Do It Yourself), ne-am gandit la noi idei pentru reciclarea cauciucurilor vechi. Studiile arata ca anual sunt aruncate peste 6 miliarde de cauciucuri vechi, asa ca de ce sa nu le folosim pentru a realiza piese de mobilier pentru gradina sau decoratiuni si obiecte de joaca pentru copii?


Natura are resurse limitate, iar reciclarea este solutia pentru un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos.

Cine a spus ca fotoliile trebuie sa fie realizate doar din lemn si piele sau material textil? Poti realiza fotolii si scaune minunate din cauciucuri vechi, le poti vopsi, poti adauga perne, spatare sau le poti imbraca in canepa.

Avantajul acestor piese de mobilier este ca le poti schimba aspectul in fiecare an, schimband, astfel, designul casei tale ori de cate ori doresti, la niste costuri rezonabile, mult mai ieftin decat daca ti-ai lua fotolii noi. Le poti schimba culoarea, le poti suprapune pentru a le face mai inalte, poti schimba pernele etc, singura limita este imaginatia ta!
Cauciucuri vechi 1


Cauciucuri vechi 2

Cauciucuri vechi 3

Cauciucuri vechi 4

Cauciucuri vechi 5

 

reciclare cauciucuri vechi 1

 

Foloseste cauciucuri vechi pentru decorarea gradinii: le poti transforma in suporturi pentru flori sau ca elemente decorative cu iarba verde,

Cauciucuri vechi 6

Cauciucuri vechi 7

reciclare cauciucuri vechi 2

reciclare cauciucuri vechi 4

reciclare cauciucuri vechi 3

reciclare cauciucuri vechi 5

Superbe fotolii colorate, cu perne pufoase. Le poti imbraca in huse textile sau le poti vopsi cu spray-uri colorate, pe care le gasesti in magazinele de bricolaj.


reciclare cauciucuri vechi 7

reciclare cauciucuri vechi 8

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

reciclare cauciucuri vechi 10

reciclare cauciucuri vechi 11

 

Daca v-au placut propunerile noastre, puteti sa va alaturati comunitatii noastre pe FACEBOOK cu un simplu Like.