18 idei pentru a transforma puloverele vechi in alte lucruri folositoare si inedite

0
6971

18 idei pentru a transforma puloverele vechi in alte lucruri folositoare si inedite

Daca aveti in sifonierul vostru pulovere care s-au scurtat la spalat sau care si-au pierdut din culoare, nu renuntati la ele. Priviti ce puteti face. Si ca sa aveti inima impacata pentru ca le stricati in felul acesta, daruiti cateva dintre ele cuiva care chiar are nevoie.  Pentru celelalte avem noi idei de a le transforma.


Stiati ca va poate iesi o pereche de manusi foarte frumoasa din partea de jos a unui pulover sau din maneci niste papuci de casa foarte caldurosi? Cu doua manere lacuite de lemn si o fundita poate iesi o poseta foarte frumoasa. La fel de bine manecile taiat dintr-un pulover pot tine de cald gleznei pe sub o pereche de cizme de cauciuc. Puteti apela la aceasta varianta si pentru ghetutele celor mici.

O alta idee foarte utila este aceea de a croi o caciulita. Ce parere aveti de ideea de a tapita o bancuta pentru copii cu un pulover vechi? Si exemplele sunt nenumarate.

Daca nu stiati nimic din toate astea, priviti imaginile din articolul de astazi.


Avem incredere in imaginatia voastra si suntem convinsi ca veti reusi nu numai sa realizati lucruri inedite dar care sa va tina si de cald.

1

2

3

4

5

6 7 8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

sursa foto