18 modele de perne decorative din fetru care iti vor inveseli camera

0
4735

18 modele de perne decorative din fetru care iti vor inveseli camera

Ca sa schimbi infatisarea unei camere e suficient sa schimbi pernele decorative de pe canapea. Dar cum ar fi sa incerci sa faci chiar tu niste pernute decorative sub diverse forme vesele si amuzante? Cum ar fi norisori sau picaturi de ploaie. Poti accesoriza pernutele cu ochisori sau gene sau fundite sau orice altceva vrei tu.


De ce ai nevoie?

  • fetru sau alte materiale textile
  • vatelina pentru a le umple
  • ac si ata
  • diverse accesorii

Ce trebuie sa faci?

Croieste materailul in forma dorita, cu materialul indoit la dublul. Apoi coase pe marginea tiparului si mai lasa o portiune mai mica desfacuta, pe unde sa poti sa introduci vatelina in perna. La final poti sa cosi deschizatura sau poti sa ii pui nasturi.


Pernuta astfel obtinuta o poti decora in functie de inspiratie. De exemplu, cu un marker special pentru tesaturi textile, poti picta gene sau zambete.

Daca vrei sa transfori pernutele in jucarii, nu trebuie decat sa mai realizezi niste picioruse pe care sa le atasezi pernutei si ai obtinut o jucarie superba.
perne fetru 1

perne fetru 2

perne fetru 3

perne fetru 4

perne fetru 5

Pe langa pernute, mai poti face si aranjamente pentru perete din norisori si picaturi de ploaie. Sunt aranjamente potrivite pentru camera copilului, care sigur va fi incantat.


perne fetru 6

perne fetru 7 perne fetru 8 perne fetru 9

perne fetru 10

perne fetru 11

perne fetru 12

perne fetru 13

perne fetru 14

perne fetru 15

perne fetru 16

perne fetru 17

perne fetru 18

sursa foto