19 Decoratiuni vintage pentru o gradina fermecatoare

0
7317
decoratiuni vintage pentru gradina

19 Decoratiuni vintage pentru o gradina fermecatoare

O gradina poate fi fermecatoare daca punem pasiune in decoratiunile pe care le realizam pentru ea.


In ceea ce priveste stilul vitange, ornamentele din gradina pot fi realizate cu lucruri vechi, cu piese de mobilier pe care le tinem aruncate prin garaj sau prin pod, dar si cu lucruri pe care am dori sa le aruncam deoarece au capatat un aspect vechi.

Decoratiune vintage realizata cu ajutorul unei biciclete

Rezemata de un copac, aceasta bicicleta tine loc de ornament vintage pentru gradina ta, dar si de suport pentru doua sau trei ghivece cu flori. Este interesanta, arata fantastic si poate sa fie realizata fara costuri ridicate. 

Daca vrei ca ornamentul sa capete un aspect nou, atunci foloseste vopseaua sau spray-ul colorat pentru a ii oferi un look cu totul si cu totul nou. 


Ornamente realizate din cutii de tabla vechi

Nu ai nevoie decat de timp si putina pasiune pentru a realiza aceste ornamente vintage pentru gradina sau pentru terasa ta.

Planteaza flori in aceste recipiente si poti sa ai o gradina simpatica, frumoasa si admirata de catre toti musafirii tai. 

Refolosirea unei scari vechi

O scara veche poate fi reutilizata in gradina ca si suport pentru ghivecele tale. De asemenea, ghivecele pot fi si ele realizate din obiecte si recipiente mai vechi, recipiente pe care le poti reconditiona.


Rama veche din lemn, refolosita

O rama veche din lemn poate fi refolosita, chiar daca aceasta nu este revopsita. Foloseste ideile din acest articol pentru a realiza ornamente frumoase.

Un pat de flori in gradina ta

In gradina ta poti realiza un pat de flori, folosind chiar rame de pat vechi. Foloseste flori colorate, frumoase si inedite pentru ca acestea sa iti umple gradina de culori si de miresme frumoase.

Care este proiectul tau preferat? Alege decoratiuni vintage pentru a iti infrumuseta gradina!


sursa foto: Pixabay