19 idei de a decora vara aceasta gradina cu becuri si lampi solare

0
4958

19 idei de a decora vara aceasta gradina cu becuri si lampi solare

Nu sunt multe cuvinte pentru a descrie splendoarea naturii care ne inconjoara. O gradina plina de pomi cu fructe coapte sau de flori colorate, fac dintr-un asemenea loc o oaza de frumusete de care ar trebui sa profitam din plin vara aceasta. Iata asadar inca o serie de idei despre amenajarea gradinii si a terasei cu becuri economice si lampi solare de mici dimensiuni.


Iar pentru asta am pregatit o multime de imagini din care sa ne inspiram impreuna, atunci cand vrem sa ne asiguram un iluminat potrivit in curte sau pe terasa. Si am ales ca idei de amenajari pe cele mai simple, cu becuri pozitionate in spatele ghivecelor cu flori sau pe langa pomii inverziti, dar si pe laturile gardului din curte.

Sfaturi si solutii despre partea de montaj nu vi le putem oferi, deoarece nu ne pricepem la asa ceva, insa un mester electrician cu siguranta va poate ajuta sa va realizati in gradina un decor minunat cu multe becuri sau cu lampi solare.

Oricare din aceste idei despre amenajarea gradinii este frumoasa, deoarece este vorba pana la urma de ambientul in care ne simtim cel mai bine.


gradina

gradina

Dar ne plac si amenajarile putin mai indraznete, respectiv de a incorpora becurile in locasurile speciale construite in placile de beton din care este alcatuit gardul.

gradina

Interesant si decorul realizat pe peretii casei, decor la care s-au folosit lampile solare pentru iluminatul exterior.

gradina

Credeati ca treptele terasei nu pot fi iluminate? Ba da. Si chiar foarte frumos. Priviti!


Idei de a decora marginea aleilor din curte cu lampi solare.

Un alt decor pe care il indragim este acela in care niste simple becuri economice, pozitionate sub  bancutele din gradina, ilumineaza spatiul care le inconjoara. Iata!

sursa foto