19 idei utile pentru o gradina incantatoare

0
54320

19 idei utile pentru o gradina incantatoare

Daca vrei o gradina incantatoare si iti doresti decoratiuni inedite fara un efort financiar prea mare, ai aici 19 idei utile din care sa te inspiri


Natura inconjuratoare este foarte generoasa cu noi. Ne ofera multa liniste dar mai ales privelisti incantatoare. De aceea va intrebam daca vedeti vreo legatura intre frunze si gipsul folosit pentru constructii? Daca nu, atunci trebuie sa stiti ca exista. De aceea, v-am pregatit idei noi in articolul de astazi.

Asadar daca stati la curte si vreti o gradina spectaculoasa, priviti ce decoratiuni puteti realiza din gipsul folosit in constructii. Este un material usor care va permite o modelare cat mai uniforma pe frunzele mari, pe care le gasiti in natura inconjuratoare.

Daca veti urmari cu atentie imaginile veti observa ca nu sunt greu de confectionat. Este adevarat ca va trebuie un spatiu destul de generos pentru a desfasura o astfel de activitate, insa puteti incepe sa realizati decoratiuni din frunze mai mici intr-o prima faza, desigur pana va obisnuiti cu modelarea, pentru ca mai apoi sa treceti si la cele mai mari.


Spre exemplu va puteti face dale pentru pavat gradina sau chiar o masa pentru terasa casei voastre, exact ca cele din imagini. Daca v-am convins, tutorialele de astazi va arata pas cu pas cum sa incepeti sa le realizati.

gradina incantatoare (1)

gradina incantatoare (2)

gradina incantatoare (3)

gradina incantatoare (4)

gradina incantatoare (5)

gradina incantatoare (6)

gradina incantatoare (7)

gradina incantatoare (8)

gradina incantatoare (9)

gradina incantatoare (10)

gradina incantatoare (11)

gradina incantatoare (12)

gradina incantatoare (13)

gradina incantatoare (14)

gradina incantatoare (15)

gradina incantatoare (16)

gradina incantatoare (17)

gradina incantatoare (18)

gradina incantatoare (19)

via: Pinterest