20 Alternative magice pentru un brad de Craciun superb

0
1658
brad de Craciun superb

20 Alternative magice pentru un brad de Craciun superb

Iti propunem o serie de idei care vor inlocui cu succes bradul de Craciun de anul acesta. Alege alternativa care iti place cel mai mult si pune-o in aplicare!


De ce sa nu alegi un brad natural?

Bradul de Craciun este un obicei pe care il respecta toate familiile din Romania. Inainte de a alege un brad natural, trebuie sa ne gandim la consecinte, dar si la faptul ca un brad are nevoie de nici mai mult, nici mai putin de 10 ani pentru a putea fi taiat la dimensiunile aproximative de 1.5-2 metri.

Daca nu vrei sa renunti la mirosul bradului de Craciun in casa ta, opteaza pentru o creanga de brad sau pentru o coronita facuta din brad.

Daca alegi un brad natural, de cele mai multe ori va trebui sa il tai pentru ca el sa aiba dimensiunea potrivita pentru casa ta. De asemenea, acesta se scutura la un moment dat si va trebui sa ai grija unde il arunci, dar si sa strangi in casa acele de pe podea. Acest lucru se intampla pentru ca bradu are nevoie de o temperatura mult mai scazuta decat temperatura pe care noi o avem iarna in casa.


Bucura-te de alte alternative frumoase!

Alternativele din acest articol te ajuta sa alegi un altfel de brad. Un brad pe care nu va trebui sa il cumperi in fiecare an, deci te va ajuta sa economisesti bani, dar si un brad care nu are nevoie de un spatiu mare de depozitare, deci te va ajuta sa economisesti si o multime de spatiu.

Bradul pe care alegi sa il faci singur poate fi cat de mare sau cat de mic vrei tu sa fie! 

Haideti sa fim prieteni cu natura si sa o ajutam impreuna sa redevina bogata si frumoasa!


sursa foto: Pinterest