20 De cabane la munte de care te vei indragosti pe loc

0
14578
cabane la munte

20 De cabane la munte de care te vei indragosti pe loc

Nimic nu este mai placut decat sa iti petreci concediul la munte. Aceste 20 de cabane te vor face sa iti doresti o casa de vacanta amenajata asa.


Indiferent de anotimp, vacantele la munte sunt cele mai placute. Daca este vara, dorim sa mergem la munte pentru a ne racori. Daca este iarna, mergem la ski, sa ne dam cu sania sau pur si simplu sa ne bucuram de zapada si de frumosul peisaj pe care muntele ni-l ofera.

O casa de vacanta, perfecta pentru familie

O casa de vacanta la munte este visul oricaruia dintre noi. Chiar daca nu ne permitem o astfel de casa, asta nu inseamna ca nu putem sa ne inspiram din pozele de mai jos. Admiram aceste idei fascinante si ne bucuram privirile si ochii cu aceste 20 de idei de cabane la munte. Amenajarile sunt de vis! Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Ferestrele mari sunt cele care vor permite luminii sa intre in casa. Candelabrul din lemn este un accesoriu important intr-o sufragerie mare, un accesoriu cu lumina care va bate in zona centrala a livingului. 


Chiar daca este o cabana la munte, designul poate fi si modern, nu neaparat rustic. Arata la fel de bine, iar piatra naturala este perfecta pentru o amenajare intr-un astfel de loc. 

Mobilierul din piele este perfect pentru o cabana la munte. Se potriveste cu peisajul, este rezistent si arata bine in aproape orice incapere. Alege canapele din piele si fotolii care se asorteaza, impreuna cu o masuta clasica de cafea.

In mansarda puteti sa amenajati un dormitor, un spatiu pentru oaspeti sau un birou in care va puteti petrece timpul lucrand sau citind. Fereastra in tavan este relaxanta, placuta si lumina adusa prin intermediul ei, in timpul zilei, este perfecta pentru aceasta incapere. 


sursa foto: homesthetics.net