20 de idei practice de suporturi pentru plantele de aer

0
953

20 de idei practice de suporturi pentru plantele de aer

Nu toata lumea cunoaste faptul ca plantele de aer sunt niste plante rezistente. Si acum vine intrebarea fireasca. Ce sunt plantele de aer? Sunt acele plante decorative care traiesc doar cu aer. Comod, spunem noi. Nu au nevoie de pamant si nu trebuie udate. Mai trebuie sa stiti ca respectivele plante sunt foarte usor de intretinut si se pot realiza niste aranjamente minunate din ele.


Ei bine, aici ne-am dorit sa ajungem de fapt, la aranjamentele care se pot realiza din plante de aer. Prin urmare v-am pregatit cateva idei de suporturi pentru astfel de flori deosebite.

Revenind putin la ceea ce am spus mai inainte despre aceste plante, tebuie sa va spunem ca nu se sadesc in pamant. Cat despre udat, un dus din cand in cand sub jet de apa este suficient, si asta datorita faptului ca ele inmagazineaza umiditatea din aer, prin urmare nu exista riscul de a le pierde prin uscare.

Fiind o planta fara sol este ocolita si de multe boli specifice plantelor de apartament. Trebuie sa mai specificam faptul ca atunci cand infloresc, sunt cu adevarat spectaculoase.


Asadar daca aveti astfel de plante acasa, iata o multime de idei practice de a le expune in diverse recipiente, incepand de la suporturi confectionate din sarma pana la boluri din sticla, pahare sau cochilii de scoici.

Promitem sa mai revenim cu articole despre plante de aer, dezvaluindu-va si idei de a decora exteriorul casei cu ele. Dar pana atunci va invitam sa le urmariti pe cele de astazi. Iata!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto