20 de modalitati de a evidentia gardul casei cu flori de sezon – Idei DIY

0
6485

20 de modalitati de a evidentia gardul casei cu flori de sezon – Idei DIY

Daca ar fi sa ne luam dupa titlul de astazi, din 20 de modalitati de a evidentia gardul casei cu flori de sezon, sigur vom gasi cel putin una care sa ne placa. Dar sa vedem care sunt acestea.


Gardul casei, o portiune generoasa numai buna de amenajat cu flori de sezon

Un spatiu, sau mai bine spus o portiune, care merita toata atentia noastra este si portiunea cu gardul. Insa multi dintre noi facem greseala de a lasa pe ultimul loc decorarea spatiului respectiv, doar pentru ca este vorba despre un simplu gard. Nimic mai gresit. Tocmai de aceea ne-am gandit sa cautam cateva idei de amenajari, astfel incat sa il punem in valoare. Cum altfel decat cu ghivece de flori, dar nu numai.

flori de sezon flori de sezon

Cum decoram gardul cu ghivece de flori

Nici nu este greu spunem noi, avand in vedere ca avem atatea flori cu care putem scoate in evidenta cea mai monotona portiune din curte. Cea cu gardul. Ei bine, pentru ca este vara, florile de sezon ne sar in ajutor. Flori precum petuniile curgatoare, muscatele sau hortensiile. Toate contribuind din plin la definitivarea aspectului exterior.

flori de sezon flori de sezon flori de sezon flori de sezon flori de sezon flori de sezon

Clematita, o planta ideala de a decora portiunea cu gardul

Dupa parerea noastra una dintre florile cataratoare ideala pentru a decora portiunea cu gardul este Clematita. Este o planta delicata dar nepretentioasa. Prefera locurile cu umbra la baza iar partea superioara in soare. Clematitele nu au nevoie de ingrasaminte chimice, deoarece tind sa-si dezvolte mai mult frunzisul in defavoarea florilor.


Jardinierele din lemn ca idei de a infrumuseta portiunea cu gardul

Mai avem si alte optiuni de a scoate in evidenta gardul casei. De exemplu, il putem evidentia cu ajutorul jardinierelor din lemn. Jardiniere care in opinia unora sunt ideale doar pentru a infrumuseta ferestrele casei sau marginea balcoanelor. Ei bine, contrar asteptarilor, astfel de accesorii se potrivesc si intr-un astfel de spatiu. Priviti!

sursa foto: Pinterest