20 Idei diferite, dar practice pentru depozitarea in casa si garaj

0
972

20 Idei diferite, dar practice pentru depozitarea in casa si garaj

Fii mai eficient si pune in aplicare aceste 20 de idei diferite, dar practice ce te vor ajuta sa economisesti o multime de timp si spatiu. Ti-am pregatit o serie de proiecte ce pot fi aplicate oriunde in casa ta. De la bucatarie, hol, pana la dormitor sau garaj, aceste idei sunt perfecte pentru a fi puse in aplicare in casa ta.


Spatiile de depozitare pot deveni o adevarata bataie de cap pentru oricine. Indiferent ca locuiesti intr-un apartament sau casa, cu cat familia este mai mare, cu atat locurile in care depozitezi sunt mai necesare.

Locuri de depozitare pentru biciclete

Aceste idei creative de a depozita bicicletele pe hol, chiar in apartamentul tau sau in garaj sunt salvatoare atunci cand vine vorba de economisirea spatiului.

Foloseste si spatiul de pe usa pentru a depozita lucruri

Spatiul de pe usa din interiorul dulapului poate fi folosita pentru a depozita aici diferite lucruri. Este un loc perfect pentru a fi folosit atunci cand vorbim de usa de la debara sau de usa dulapiorului din baie.


Fii eficace cu ajutorul acestor idei de depozitare intr-o baie mica

Depozitare eficienta in dormitor

Dormitorul casei tale poate fi spatiul in care depozitezi haine, incaltaminte, dar si lenjerie de pat. Rafturile deschise sunt o modalitate perfecta de a avea spatiile de depozitare mai la-ndemana. Pentru a pastra aici ordinea mai usor, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti cutii de depozitare

Alege cutii in nuante care sa se potriveasca cu mobilierul pentru a crea un echilibru din punct de vedere cromatic.

Inspira-te si din proiectele de astazi pentru a crea si tu spatii de depozitare absolut superbe.


Bucatarii mari, deosebit de frumoase, cu spatii de depozitare ingenioase

Paturi cu spatii de depozitare practice, ideale pentru dormitoarele mici

sursa foto: Pinterest