20 Idei practice de pus in aplicare folosind tevi PVC

0
3590
idei practice

20 Idei practice de pus in aplicare folosind tevi PVC

Tevile PVC pe care vreti sa le refolositi, le puteti transforma in proiecte utile pentru gradina sau pentru curtea casei voastre. V-am pregatit aici 20 de idei practice, pe care va invitam sa le urmariti si voi, chiar in acest articol.


Tevile PVC sunt rezistente, pot fi folosite de catre orice persoana cu usurinta si pot fi usor transformate in proiecte frumoase. De exemplu, daca aveti nevoie de o masuta pentru curtea casei voastre ar fi o idee foarte buna sa folositi tevile PVC. Scheletul mesei poate fi realizat din tevile PVC si o puteti face chiar extensibila. Nu aveti nevoie decat de putina imaginatie si de putina indemanare.

Proiecte de primavara

Primavara aceasta puteti fi creativi si puteti realiza proiecte pentru gradina. De exemplu, daca aveti nevoie de o masuta pe care sa va beti cafeaua sau ceaiul de dimineata sau daca aveti nevoie de un schelet pentru legume, va sfatuim sa va folositi de tevile PVC pentru a le realiza.

Suporturi din care pasarile sa se hraneasca

Daca umpleti tevile, exact ca in poza de mai jos, pe masura ce pasarile mananca voi veti putea sa stati fara grija deoarece locul din care ele mananca se va umple iar si iar. Ingenios, nu-i asa?


Schelet pentru un cort

Un cort acoperit in curte sau doar acoperisul acestuia poate fi realizat folosind material textil si cateva tevi PVC. Nu este greu deloc!

Ce ziceti, voua va plac aceste garduri realizate din tevi de metal? Arata bine, sunt creative, iar culoarea o puteti alege in functie de preferintele voastre.

Cresteti plante

In tevile acestea putetin sa cresteti fructe sau legume, daca gauriti tevile exact ca in poza de mai jos. Alegeti sa plantati acolo ardei, castraveti sau chiar si capsuni.


sursa foto