20 Modalitati incredibil de frumoase pentru a impodobi bradul

0
5288
impodobi bradul

20 Modalitati incredibil de frumoase pentru a impodobi bradul

Stiluri diferite de a impodobi bradul si idei fantastice pentru a transforma acest decor in atractia principala din casa ta. Aceasta traditie este pastrata de sute de ani, din mosi stramosi.


Astazi, ne bucuram in familie sau cu prietenii dragi de impodobirea bradului si de frumusetile decoratiunilor. Alege globuri de Craciun clasice, beteala, instalatii luminoase, dar si ciocolatele de pus in pom. Astazi, oamenii aleg si flori mari, moderne, dar si ornamente cu animalute realizate din materiale textile sau din plastic.

Alege diferite tematici, combinatii de culori sau ornamente unice si decoreaza si tu pomul de Craciun. Daca nu ai suficient loc in casa pentru un brad, descopera aceste idei de a orna un brad altfel in casa ta.

Frumoasa traditie de a impodobi bradul

Impodobirea bradului este o traditie pastrada de sute de ani si il reprezinta pe Iisus Hristos viu, asa cum bradul ramane mereu verde, vesnic viu. Se spune ca prima data traditia impodobirii bradului de Craciun a aparut la popoarele germane, raspandindu-se apoi in intreaga lume.


La inceput, acesta se impodobea cu biscuiti, fructe si flori de hartie. Apoi, au aparut ornamentele ceva mai moderne, mai elegante si mai frumoase precum globurile din sticla si instalatiile luminoase.

Cand si cum impodobeste bradul

In ceea ce priveste perioada impodobirii bradului de Craciun, traditie spune ca acest lucru se face pe data de 24 decembrie, chiar in Ajun. Cu toate acestea, copiii sunt nerabdatori sa se bucure de frumusetea acestui ornament, asa ca familiile incep sa impodobeasca bradul inca de pe 6 decembrie, de Sfantul Nicolae.

Pentru mai multa inspiratie, ti-am pregatit o frumoasa galerie foto in acest articol. In acest fel, vei putea sa schimbi putin modul in care impodobesti bradul anul acesta si te vei bucura de un ornament mai diferit, mai frumos si mai spectaculos.


sursa foto: Pinterest