20 modele de perdele de bucatarie care iti vor infrumuseta bucataria

0
77193

20 modele de perdele de bucatarie care iti vor infrumuseta bucataria

Cu totii ne dorim ca atunci cand intram in bucatarie pentru a pregati micul dejun sau pentru a savura cafeaua de dimineata, sa o facem cu placere, chiar si atunci cand suntem presati de timp. De aceea, este important cum alegem perdeaua de la geamul bucatariei.


De ce ar trebui sa le preferam si pe cele scurte? Ca sa va raspundem la aceasta intrebare, va prezentam mai jos cateva modele care v-ar putea interesa. Sunt usor de confectionat si putem alege orice fel de material, chiar si din perdele pe care le-am tot schimbat si au ramas uitate in vreun colt de sifonier sau din materiale pe care le avem la indemana si nu stim ce sa facem cu ele.

Bineinteles sa fie usor de intretinut si nici foarte costisitoare. Putem avea chiar mai multe seturi frumos colorate, pe care sa le asezam la geam atunci cand vrem o schimbare de decor sau, de ce nu, in functie de anotimp sau de starea noastra de spirit.

Si pentru a fi si mai placut privirii noastre, va sugeram sa incercati si huse pentru scaune la fel cu perdelele sau o fata de masa. Gasiti in acest articol si imagini cu perdele special confectionate pentru un anume model de geam.


perdea de bucatarie 1

perdea de bucatarie 2

perdea de bucatarie 3

perdea de bucatarie 4

perdele de bucatarie 5

perdele de bucatarie 6

perdele de bucatarie 7

perdele de bucatarie 8

perdele de bucatarie 9

perdele de bucatarie 11

perdele de bucatarie 12

perdele de bucatarie 13

perdele de bucatarie 14

perdele de bucatarie 15

perdele de bucatarie 16

perdele de bucatarie 17

perdele de bucatarie 18

perdele de bucatarie 19

via