20 Ornamente realizate din borcane simple, transparente

0
13771

20 Ornamente realizate din borcane simple, transparente

Borcanele simple, aparent banale, pot fi transformate in decoratiuni creative precum suporturi pentru lumanari care arata exact asa cum vedem in magazine.


De ce sa dam banii pe acele decoratiuni frumoase, cand putem sa realizam chiar noi, acasa?!

Cu totii avem pe acasa borcane goale, pe care le-am pastrat undeva prin debara. Refolosim borcanele punand in ele gem, dulceata, bulion sau alte preparate pe care le facem acasa.

Ideile de mai jos pot fi folosite chiar si pentru a decora un borcan cu muraturi. Nu trebuie decat sa iti lasi imaginatia sa zboare si sa fii creativ!


Suporturi pentru bomboane

Din borcanele simple, puteti realiza suporturi pentru bomboane. Pentru decor, puteti folosi materiale textile. Panza de iuta este un ornament fantastic pentru aceste borcanele.

Daca va place sa gatiti si realizati dulciuri micute sau bomboane acasa, aceste ornamente sunt perfecte pentru bomboanele realizate de voi.

Suporturi pentru lumanari parfumate

Din borcanele simple, aparent banale, se pot realiza decoratiuni precum suporturi pentru lumanarile parfumate. Sunt perfecte pentru masuta din living sau pentru masa din bucatarie.


Lumanarile parfumate deja cumparate pot fi puse in aceste borcane decorate de voi. Folositi materiale textile colorate, dar si alte ornamente pe care sa le lipiti pe borcane.

De asemenea, lumanarile parfumate sunt ornamente ce pot fi puse pe masa, atunci cand aveti musafiri. 

Cum ornam borcanele cu dulceata

Toate gospodinele stiu sa faca gem si dulceata gustoasa. Ambalajul este la fel de important ca si continutul! De aceea, puteti folosi ideile de mai jos pentru a orna borcanele cu gem sau cu dulceata.


Folositi materiale viu-colorate, care sa impresioneze.

Colorate, simpatice si creative, aceste borcane pot fi daruite si cuiva drag. 

Pentru mai multe idei de proiecte creative, te asteptam in fiecare zi pe www.ideipentrucasa.ro

Va dorim spor la treaba!

sursa foto: Facebook