20 Proiecte deosebite pentru ca tu sa plantezi flori colorate

0
1344
proiecte deosebite

20 Proiecte deosebite pentru ca tu sa plantezi flori colorate

Avem nevoie de cat mai multe idei frumoase pentru a avea de unde alege, nu-i asa? Nu trebuie sa va faceti griji deoarece de acest lucru ne ocupam noi, in fiecare zi. In orice anotimp puteti pune in aplicare aceste proiecte ingenioase si creative. Haideti sa vedem impreuna, in articolul de mai jos, despre ce este vorba.


Va aduceti aminte de aceste decoratiuni, nu-i asa?

Ciment, apa si haine vechi. Combinate, inseamna jardiniere de flori

In articolul de mai sus puteti vedea o multime de idei care sa va ajute sa puneti in aplicare acest proiect, in cat mai multe modalitati ingenioase. Suna bine, nu-i asa? Aruncati o privire peste articolul din link-ul de mai sus daca sunteti interesati de alte idei surprinzatoare.

Ai in garaj lazi din plastic?

Daca si tu ai in garajul tau o multime de astfel de lazi din plastic, te invit sa vezi cum poti sa le refolosesti. Modalitati exista, idei exista, iar noi ti le punem pe toate in acest articol, pentru ca tu sa ai de unde sa te inspiri. Nu iti face griji daca lazile au o multime de culori diferite, tu nu trebuie decat sa ai grija ca ele sa se umple de flori frumoase!


Refoloseste sticlele din plastic

Refoloseste sticlele din plastic pentru a realiza proiecte pentru gradina ta.

Folseste si tu pietrele pentru a le transforma in decoratiuni pentru casa si gradina, exact ca in poza de mai jos.

Te-ai gandit ca poti refolosi o umbrela intr-un mod creativ? Ei bine, poza de mai jos este dovada ca poti face acest lucru foarte usor. Arata bine? Ce crezi ca ar spune cunoscutii tai cand ar vedea un astfel de proiect creativ si haios, chiar in gradina sau in curtea casei tale?


sursa foto