20 Proiecte DIY ideale pentru animalele de companie

0
211

20 Proiecte DIY ideale pentru animalele de companie

Proiecte DIY: Animalele de companie sunt o parte din viata noastra si un leac pentru supararile pe care le avem uneori. Si, pentru ca le iubim, am pregatit o serie de proiecte DIY dedicate micilor necuvantatoare.


O pisica ne va da starea de incredere de care avem nevoie, iar catelusii sunt perfecti daca avem copii mici, pentru ca ii vor proteja si vor simti o stare de incredere cu ei prin preajma. Cantitatea de fericire pe care un animal de companie o poate aduce este nemasurabila. Merita sa avem grija de ei si sa ii tratam ca pe orice membru al familiei. De aceea, articolul urmator le este dedicat lor. 20 de proiecte ideale pentru necuvantatoare. Putem sa le asiguram confortul necesar, chiar daca locuim la curte sau la bloc, dandu-le spatiul de care au nevoie. Urmatorul articol va ofera idei pentru amenajarea spatiilor in gradina sau in curte.
Ce-ai zice de un mic labirint pentru pisicutele alintate sau de o cusca facuta de voi pentru cei care ne pazesc si ne avertizeaza de cele rele? Puteti face aceste proiecte din lemn sau puteti folosi alte materiale pe care le aveti la indemana pentru a realiza un loc de unde pot bea apa sau un loc unde se pot juca.
Tu cum le asiguri confortul micilor animale?

proiecte-diy-1

proiecte-diy-2

proiecte-diy-3

proiecte-diy-4

proiecte-diy-5

proiecte-diy-6

proiecte-diy-7

proiecte-diy-8

proiecte-diy-9

proiecte-diy-10

proiecte-diy-11

proiecte-diy-12

proiecte-diy-13

proiecte-diy-14

proiecte-diy-15

proiecte-diy-16

proiecte-diy-17

proiecte-diy-18

proiecte-diy-19

proiecte-diy-20

via