21 Corpuri de iluminat ideale pentru orice incapere a casei tale

0
216

21 Corpuri de iluminat ideale pentru orice incapere a casei tale

In orice casa, in orice incapere dar si in orice loc, lumina este foarte importanta. In viata de zi cu zi, avem nevoie de lumina pentru a face anumite activitati, precum cititul, invatatul, lucratul la birou sau orice alta forma de munca pe care o depunem, dar si alte activitati necesare.Chiar si atunci cand ne relaxam, lumina are un rol foarte important.


Ati observant ca atunci cand te trezesti sau atunci cand te trezeste alarma, iar camera iti este invadata de lumina soarelui, parca energia pe care o ai este mult mai mare? Incercati sa comparati o astfel de zi cu o zi de iarna in care te trezesti dimineata, iar afara este inca intuneric. Energia pe care o avem este aproape inexistenta si parca ne dorim sa adormim inapoi si sa nu fim nevoiti sa ne ridicam din pat toata ziua. Studiile spun ca oamenii care traiesc in tarile unde soarele apare rar sunt mai tristi si mai lipsiti de energie. Comparand si noi zilele de vara cu zilele de iarna, putem spune ca acest lucru este adevarat.

Lumina naturala trebuie uneori inlocuita cu cea artificiala

In zilele de iarna, cand soarele nu ne ajuta cu razele lui calduroase si cu lumina sa puternica, avem nevoie de lumina artificiala care o va inlocui pe cea naturala. Chiar daca lumina naturala este de aproximativ intre 5 si 20 de ori mai puternica si mai intensa decat cea artificiala, nu putem trai fara cea din urma.

Aici intervenim noi! Ideile pe care vi le-am pregatit din articolul de astazi se refera la realizarea unor corpuri de iluminat frumoase, diferite, unice, pe care voi sa le faceti pentru orice incapere din casa voastra. Speram ca aceste idei frumoase sa va inspire pentru a va amenaja interiorul casei, indiferent de gusturile pe care le aveti.


sursa foto