21 Decoratiuni tomnatice superbe pentru usa de la intrare

0
1387
decoratiuni tomnatice

21 Decoratiuni tomnatice superbe pentru usa de la intrare

Decoratiunile de toamna au culori frumoase, iti dau un sentiment placut si sunt potrivite pentru orice locuinta. Alege proiectul tau preferat!


Toamna are culorile bucuriei. Acest anotimp este frumos, miroase a placinta de dovleac si a ceai cu scortisoara si are o mireasma placuta.

Un loc comod in fata casei

In fata casei, langa usa de la intrare, poti amenaja un spatiu care nu doar sa fie placut privirii, dar sa fie si un loc de relaxare pentru tine si cei dragi.

Alege o bancuta pe care sa aranjezi cateva perne pufoase, dar si o paturica comoda.


Aranjeaza dovleceii decorativi

Dovleceii decorativi sunt perfecti pentru a decora orice scenariu de toamna. 

Aranjamente cu frunze

Daca iti place sa realizezi ornamente cu frunze, atunci aceste frumoase aranjamente sunt perfecte pentru ca tu sa iti pui imaginatia la incercare. Poti realiza aranjamente pentru tocul de la usa, o coronita din frunze, dar si multe alte forme care sa contina frunze, dovlecei mici si decorativi, dar si crengute uscate.

Decoratiuni pentru Halloween

Chiar daca Halloween-ul nu este o sarbatoare atat de celebra in tara noastra, cred ca poti profita de ocazie si poti realiza ornamente care sa fie in ton cu aceasta sarbatoare. Halloween-ul este o sarbatoare frumoasa si chiar daca nu o sarbatorim, putem sa profitam de aceasta zi pentru a ne pune imaginatia la incercare si pentru a realiza ornamente frumoase, „de groaza”, dar si pentru a ne costuma si pentru a merge la diferite petreceri tematice. 


Ornamentele vintage

Ornamentele vintage presupun folosirea lemnului, a obiectelor vechi, dar repuse in valoare cu ajutorul imaginatiei tale.

Culori de toamna

Alege culori precum portocaliu, galben inchis, dar si maro, negru si diferite nuante de bej si crem pentru a realiza ornamente pentru casa ta. 

sursa foto: Pinterest