21 idei de decoruri care iti transforma gradina ca in povesti

0
14879

21 idei de decoruri care iti transforma gradina ca in povesti

Pentru a ne transforma gradina intr-un loc ca-n basme avem nevoie doar de cateva decoruri realizate din obiecte pe care le avem la indemana, cum sunt laditele din lemn sau bicicletele care zac stricate intr-o magazie din curte. De aceea ne-am gandit la aceste proiecte, numai bune de pus in aplicare vara aceasta, pentru ce altceva decat pentru a ne infrumuseta curtea si casa. Asadar sa le urmarim impreuna.


 

gradina

Idei de bancute cu jardiniere incorporate.

gradina

Dar nu numai din astfel de obiecte putem realiza decoruri minunate, ci si din bancutele din lemn spre exemplu. Slefuite si reconditionate cu bani putini, putem transforma locurile din jurul pomilor in adevarate oaze de frumusete, numai bune pentru a ne relaxa la umbra lor in zilele fierbinti de vara.

gradina

gradina

gradina

Amenajari cu pietre mari de rau.


Ce alte decoruri mai putem realiza in gradina? Spre exemplu, putem planta flori intr-o roaba ruginita pe care oricum nu o mai folosim la nimic, transformand-o intr-o jardiniera inedita.

Cele mai frumoase idei de decoruri realizate din flori multicolore.

Pentru a scoate in evidenta o anumita zona a casei, nu trebuie sa facem altceva decat sa aplicam un strat de vopsea intr-o culoare vesela pe obloanele din lemn, spre exemplu. Daca mai agatam si cateva ghivece cu flori sau trandafiri cataratori, decorul va fi unul cu adevarat magnific.


Fiti creativi vara aceasta si incercati proiecte frumoase precum cele din imaginile de astazi. Gasiti un loc in gradina in care sa le expuneti si fara indoiala ca vor fi remarcate de catre toti musafirii vostri atunci cand va vor vizita.

Idei de decoruri sub forma unui trenulet realizat din busteni.

Decoruri realizate din pet-uri.


Decoruri inedite realizate din ladite de lemn pe post de jardiniere pentru florile colorate.

sursa foto