21 idei de terase mici amenajate cu gust, pentru o gradina de vis

0
7975

21 idei de terase mici amenajate cu gust, pentru o gradina de vis

Cine locuieste la curte stie cat de bine este, dupa o zi incarcata de lucru, sa-ti petreci timpul in gradina sau pe terasa casei impreuna cu familia si prietenii, sa ai propriul spatiu in care sa te regasesti sau sa te reculegi intr-un ambient placut.


Dar ce se intampla daca aceasta nu este suficient de spatioasa sau nu stii cum sa o amenajezi? Simplu. Te poti inspira din aceste idei frumoase astfel incat sa te simti cat mai confortabil chiar la tine acasa.

Asadar daca te-ai gandit recent sa te stabilesti la curte pentru a avea un spatiu deschis numai al tau si pentru ca in ziua de astazi locuintele se construiesc pe suprafate de teren destul de mici, iata cateva idei practice pentru a amenaja corespunzator o terasa.

Putinele piese de mobilier, gen bancute pozitionate in forma de U, intercalate cu spatii verzi sau arbusti decorativi, fac din aceste amenajari placerea de a sta in compania celor dragi.


Am inteles cu totii cata nevoie avem de o bucatica de rai, fie ca unii dintre noi o regasesc in plimbari prin parc sau pe carari de munte, altii o regasesc in aceste terase, daca sunt amenajate cu gust. Iata!

gradina

 

 

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

sursa foto