21 Idei pentru etajere care te vor ajuta sa economisesti spatiul

0
346

21 Idei pentru etajere care te vor ajuta sa economisesti spatiul

Cine nu isi doreste sa stie toate trucurile si toate sfaturile potrivite pentru a le pune in practica in fiecare incapere si in fiecare colt din incaperea respectiva?


Etajerele ocupa putin spatiu si te ajuta sa economisesti, sa fii mai practic si sa ai un spatiu pentru depozitare usor de accesat si de facut.

Ideile din urmatorul articol promit sa ne ajute pentru a realiza proiecte ajutatoare in ceea ce priveste un decor frumos, dar practic si util pentru noi si cei din jur. Rafturile nu lipsesc, de obicei, din nicio incapere si ele sunt indispensabile intr-o locuinta in care exista multe lucruri de depozitat.

Daca alegem sa amenajam baia cu aceste etajere practice, vom putea tine pe ele samponul, balsamul si toate obiectele de cosmetica de care noi avem nevoie intr-un timp mai mult sau mai putin mic. Dorim sa avem la-ndemana toate produsele necesare, sa le avem pozitionate pe un raft atunci cand dorim sa alegem unul dar nu ne hotaram pe care sau pur si simplu sa ne fie mai usor atunci cand dorim sa facem curatenie.


Intr-un dormitor, pe raftul respectiv se pot aranja cartile, revistele sau dosarele cu proiecte ale celor mici, cat si obiecte de decor si alte lucruri pe care noi le folosim si le depozitam intr-un loc, aproape de noi.

Noi va dorim spor la treaba si asteptam sa ne trimiteti poze cu proiectele realizate de voi, cat si cu alte proiecte care voua fi se par interesante si rapid de pus in aplicare. Fie ca vorbim de etajere aranjate intr-un decor simplu sau ca discutam de alte trucuri, alte sfaturi sau alte preferinte pe care voi le aveti, noi asteptam ideile si pozele cu acele idei pe pagina noastra de Facebook.

idei-pentru-etajere-2

idei-pentru-etajere-3

idei-pentru-etajere-4

idei-pentru-etajere-5

idei-pentru-etajere-6

idei-pentru-etajere-7

idei-pentru-etajere-8

idei-pentru-etajere-9

idei-pentru-etajere-10

idei-pentru-etajere-11

idei-pentru-etajere-12

idei-pentru-etajere-13

idei-pentru-etajere-14

idei-pentru-etajere-15

idei-pentru-etajere-16

idei-pentru-etajere-17

via