21 idei pentru a va impresiona prietenii de sarbatori cu niste platouri minunate

0
18956

21 idei pentru a va impresiona prietenii de sarbatori cu niste platouri minunate

Sarbatoarea Craciunului mai inseamna un moment petrecut cu prietenii.  Aveti invitati multi, sarbatoriti sau stati pur si simplu la un pahar de vorba. Locul din casa insa nu va permite sa-i asezati pe toti la o masa mai mare, de aceea o idee buna e amenajarea unui bufet suedez de unde orice musafir poate sa aleaga din bucatele pe care le-ati preparat. E adevarat ca e si mai comod. Asadar e nevoie de cateva platouri, nu gluma. Prin urmare vrem sa venim in sprijinul vostru cu cateva idei de ornare a acestor platouri, binainteles si pentru a-i impresiona pe cei sositi la petrecere, iar la final sa primiti laude pentru o gazda priceputa.


Daca ati ales aceasta varianta sa stiti ca aveti nevoie de ceva timp pentru un astfel de aranjament. De aceea aveti nevoie de multa rabdare. Iata cateva solutii in articolul de astazi. Urmariti imaginile de mai jos pentru a realiza decupaje din feliile de jambon sau salam.

Daca vreti sa aflati care aranjament ne-a placut noua cel mai mult, va spunem ca acela ornat sub forma de buchet de flori. Chiar daca pare putin mai dificil de facut ramane preferatul nostru. Incercati-l si voi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 14 15

16

17

18

19

20

21

sursa foto