21 moduri de a folosi vopseaua cu efect de tabla de scris

0
6304

21 moduri de a folosi vopseaua cu efect de tabla de scris

Scapati de vechea metoda cu biletele pe frigider. Exista vopseaua care are efectul de „tabla de scris”. Puteti transforma orice suprafata interioara intr-o tabla de scris si puteti sa ii lasati pe cei mici sa se distreze desenand sau colorand pe aceasta. Aceasta se curata foarte usor, cu apa si sapun. Ceea ce este frumos este ca poti aplica aceasta vopsea oriunde vrei tu. Daca vrei sa o folosesti pentru camera celor mici, inseamna ca al tau micut are tendita de a colora peretii. Aceasta este solutia ideala pentru tine. O gasesti in hipermarketurile de bricolaj si este foarte usor de utilizat.


Daca vrei sa iti transformi frigiderul, vopseste-l cu aceasta culoare frumoasa, urmand ca apoi sa poti desena pe el. De asemenea, exista o multime de alte locuri in bucatarie in care poti folosi aceasta vopsea cu efect de tabla de scris.

In urmatorul articol, va prezentam 21 de moduri creative pentru a folosi vopseaua cu efect de tabla de scris in casa voastra si asteptam sa ne spuneti care sunt parerile voastre.

tabla de scris (1)

tabla de scris (2)

tabla de scris (3)

tabla de scris (4)

tabla de scris (5)

tabla de scris (6)

tabla de scris (7)

tabla de scris (8)

tabla de scris (9)

tabla de scris (10)

tabla de scris (11)

tabla de scris (12)

tabla de scris (13)

tabla de scris (14)

tabla de scris (15)

tabla de scris (16)

tabla de scris (17)

tabla de scris (18)

tabla de scris (19)

tabla de scris (20)

tabla de scris (21)

via