21 proiecte incantatoare realizate din fetru, simple si utile pentru oricine

0
1686

21 proiecte incantatoare realizate din fetru, simple si utile pentru oricine

Fetrul, acest material foarte simplu de manuit poate fi utilizat in o multime de proiecte practice si creative. Fie ca doresti sa le realizezi din pasiune, ori ca dorinta ta este de a realiza un proiect util, care sa te ajute, aceste idei te vor inspira. Va prezentam, in urmatorul articol, 21 dintre aceste idei practice si creative pe care sa le poti pune si voi in aplicare.


Fetrul este un material moale, usor de folosit si poate fi transpus in o multime de proiecte frumoase si creative. Va invitam si pe voi sa aruncati o privire peste aceste materiale care va vor ajuta sa realizati proiecte creative, frumoase si practice.

Idei de proiecte realizate din fetru

Daca organizati o petrecere pentru cei mici, cu doar cateva coli din fetru puteti sa le realizati coronite pentru copii, dar si coifuri pentru petrecere. Pentru aceste accesorii, nu aveti nevoie nici macar de lipici. Puteti opta, pentru a la fixa, la clasicul ac si la ata. Simplu si creativ, nu-i asa?

Un cos practic pentru depozitare

Ideea v-am oferit-o noi, insa culoarea o puteti alege voi! Realizati diferite cosuri in care puteti depozita tot ceea ce doriti. De exemplu, acest cosulet poate fi pozitionat la intrarea in casa si in el puteti pune cheile, pentru a nu le uita atunci cand plecati din casa. Ce ziceti, va incanta aceste idei practice?


Decorarea mesei pentru musafiri

Impachetarea servetelelor de pe masa poate fi realizata folosind acest material. Puteti sa realizati snurul in orice forme, culori si dimensiuni doriti. Nimic mai simplu! Nu trebuie decat sa va puneti imaginatia si indemanarea la incercare. Suntem siguri ca aceste proiecte va vor aduce fericirea si zambetul pe buzele voastre instant! Noi va dorim spor la treaba!

sursa foto