22 Opere de arta senzationale pe perete realizate doar din hartie

22 Opere de arta senzationale pe perete realizate doar din hartie

Hartia este un material folosit de catre toata lumea, indispensabil in orice casa, birou, cladire si in aproape orice incapere. Hartia este un material subtire care a fost inventat de catre om abia dupa ce acesta a inventat instrumentele de scris.


Stiati ca hartia este facuta din celuloza? Aceste particule ce formeaza o bucata de hartie ajuta la ruperea destul de dificila a ei. Ati observat ca oricat de mult am invarti si am rasuci o bucata de hartie, ea se rupe destul de greu?

Cand a fost descoperita masina care poate sa faca incontinuu coli de hartie? In anul 1798, in Franta. 

Hartia, in forma pe care o cunoastem noi in ziua de astazi, a fost descoperita in anul 105 de un eunuc de la Curtea Imperiala din China pe care il chema Cai Lin. Inainte ca aceasta inventie sa fie descoperita, chinezii foloseau matasea pentru a scrie pe ea, matase care era foarte scumpa.

Prima fabrica de hartie a fost construita in Mexic, in anul 1680, apoi ce-a de-a doua fabrica a fost construita in America de Nord.

In articolul de astazi, v-am pregatit cateva idei senzationale cu arta incredibila din hartie! Priviti aceste 22 de idei creative, realizate de catre oameni cu multa imaginatie si cu mult talent. Cateva dintre ideile de mai jos sunt simple, insa frumusetea este data chiar de catre simplitatea lor.


Cele mai multe dintre aceste idei sunt complexe, realizate cu tactica si cu rabdare, iar acest lucru se vede pe masura ce parcurgem fiecare dintre aceste proiecte de vis.

Culorile care se imbina fac ca operele de arta sa fie si mai frumoase, iar faptul ca noi stim ca ele sunt atat de usoare ca greutate, fac ca acest lucru sa fie de admirat de catre fiecare dintre noi.

opere-de-arta-senzationale-1

opere-de-arta-senzationale-2

opere-de-arta-senzationale-4

opere-de-arta-senzationale-5

opere-de-arta-senzationale-6

opere-de-arta-senzationale-7

opere-de-arta-senzationale-8

opere-de-arta-senzationale-9

opere-de-arta-senzationale-10

opere-de-arta-senzationale-11

opere-de-arta-senzationale-12

opere-de-arta-senzationale-13

opere-de-arta-senzationale-14

opere-de-arta-senzationale-15

opere-de-arta-senzationale-16

opere-de-arta-senzationale-17

opere-de-arta-senzationale-18

opere-de-arta-senzationale-19

opere-de-arta-senzationale-20

opere-de-arta-senzationale-21

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI