23 Spatii de depozitare practice pe care le poti crea la tine acasa

0
2353
spatii de depozitare practice

23 Spatii de depozitare practice pe care le poti crea la tine acasa

Venim cu solutii utile pe care le poti folosi pentru a crea spatii de depozitare practice si utile, chiar la tine acasa. Iata cum te poti folosi de fiecare spatiu din casa ta pentru a depozita lucrurile si pentru a te bucura de mai mult loc.


Spatiul de langa frigider

Foloseste spatiul de langa frigider pentru a construi un astfel de sertar. Chiar daca nu te pricepi in a construi rafturi sau sertare, poti apela la cineva pentru a il crea pe comanda. Este extrem de util atunci cand vine vorba de depozitarea condimentelor, a borcanelor sau a sticlelor de balsam, ulei sau otet.

Spatiul de deasupra usii

De cele mai multe ori, spatiul de deasupra usii este lasat nefolosit. Acesta poate fi extrem de util, mai ales in baie. Aici il poti folosi pentru a construi un raf pe care sa depozitezi prosoape, hartie igienica, servetele sau alte cosmetice si detergenti.

Usa dulapului, un spatiu in plus de depozitare

Usa dulapului este un loc in plus pe care poti agata un suport pentru depozitare. Poti pastra aici diferite lucruri, precum hartia de copt sau chiar si capacele oalelor tale. In acest mod, ele nu iti vor mai ocupa loc in dulap.


Spatiul din pod

In podul casei tale poti construi spatii de depozitare in colturi. Aceste spatii par prea mici pentru a fi folosite, insa cu ajutorul unor idei inteligente de depozitare poti sa iti faci mai mult loc in casa pentru a pastra lucrurile.

Delimiteaza spatiul din sertare – Spatii de depozitare practice

Pentru a gasi rapid lucrurile si pentru a pastra ordinea si curatenia in sertare, cel mai bine este sa pastrezi lucrurile in spatii de depozitare delimitate.

In acest mod, vei gasi rapid ceea ce ai nevoie si vei pastra si curatenia in sertar.


sursa foto: Pinterest