25 Proiecte ideale pentru o gradina mica – Adu confortul mai aproape!

0
2314

25 Proiecte ideale pentru o gradina mica – Adu confortul mai aproape!

O gradina mica poate fi transformata intr-un loc atragator, in care sa iti fie drag sa te relaxezi. Adu confortul mai aproape si foloseste unul dintre aceste 25 de proiecte fantastice, facand o ambianta mai placuta in gradina ta.


Uneori, timpul petrecut in gradina ne ajuta sa ne incarcam bateriile si sa ne adunam fortele pentru a incepe o noua zi.

Atat seara, cat si dimineata iti poti petrece timpul in propria gradina, daca realizezi un spatiu pentru relaxare in gradina ta micuta. Exista proiecte pentru toate spatiile si pentru toate bugetele, nu trebuie decat sa il alegi pe cel care ti se potriveste!

Bazeaza-te pe aleile din piatra naturala!

Datorita plajei mari de materiale de pe piata, aleile noastre din gradina au rol acum atat estetic, cat si practic.


Aceste elemente decorative aduc un plus de eleganta in orice gradina si sunt celebre pentru durabilitatea lor.

Spatiul de langa magazie transformat intr-un loc pentru recreere

Magazia nu trebuie neaparat sa fie un loc inestetic si sumbru. Atat la exterior, cat si interior decoreaz-o cu ornamente colorate si pline de viata. Afara, amenajeaza o alee cu pietris, deloc scumpa si usor de realizat.

Foloseste o fundatie solida pentru aleea ta, iar langa magazie poti amenaja un spatiu pentru recreere. Cu doar cateva piese de mobilier pentru gradina te poti bucura de o limonada rece in fiecare zi, chiar in curtea casei tale.


Foisorul din gradina poate acum sa fie inlocuit de un balansoar sau de un leagan

Nu in fiecare gradina exista spatiu suficient pentru a realiza o pergola sau un foisor mare. De aceea, aceste spatii pot fi inlocuite cu succes de un leagan sau de un balansoar comod.

Loc de relaxare amenajat pe pietris

Atat pentru copii, cat si pentru cei mici, relaxarea pe pietris este mult mai comoda decat pe cimentul tare. De aceea, poti sa amenajezi un spatiu de recreere pe pietris. Gandindu-te la rolul acestui spatiu, poti pozitiona acolo si un loc pentru gratar sau pentru un foc de tabara.

O masa rotunda se poate potrivi de minune intr-un astfel de loc.


Bancuta amenajata in jurul unui copac

Imaginatia este singura care ne opreste din a realiza proiecte superbe din materialele pe care deja pe avem prin casa. Un mester iscusit va gasi imaginatia si are deja indemanarea sa realizeze o bancuta in jurul copacului din lemn. Ai nevoie doar de vopseaua cu care sa colorezi aceasta bancuta, dar si de scandurile din lemn. 

sursa foto: Pinterest