27 Idei de ornamente pentru Paste – Simple si frumoase

0
7359

27 Idei de ornamente pentru Paste – Simple si frumoase

Simple, realizabile cu un buget mic si frumoase, aceste decoratiuni merita incercate. De Paste, indrazneste sa fii unic prin ornamentele pe care le realizezi!


De Paste, nu putem decat sa fim creativi si sa realizam o multime de ornamente pentru noi, cat si pentru cei dragi. Pe langa ouale rosii, pe langa preparatele delicioase, va invitam sa incercati sa realizati si astfel de ornamente frumoase.

Din simple bucati de ziare, puteti sa realizati astfel de iepurasi simpatici. Acestia pot fi agatati de perdea sau pot fi parte din ornamentele pentru masa de Paste.

Din cutiile de metal se pot face atat de multe ornamente creative si simpatice. Daca am invatat sa refolosim cutiile de metal si sa le transformam in suporturi pentru lumanari, suporturi pentru creioane si pixuri, atunci putem sa le transformam si in ghivece. Aici insa nu vorbim despre orice fel de ghivece, ci despre acelea ce seamana cu iepurasi simpatici. 


Cu ajutorul unor borcane transparente putem sa realizam decoratiuni ce reprezinta mici scenete de poveste. Mai jos, este vorba de un camp cu iepurasi. 

Pastele reprezinta o sarbatoare pe care o petrecem in familie, impreuna cu cei dragi. Chiar daca aceasta sarbatoare nu este la fel de populara ca si Craciunul, ea este la fel de importanta.

Obiceiurile de Paste presupun vopsirea oalor rosii si ciocnirea acestora, mersul la biserica in seara de Inviere pentru a lua lumina, dar si prepararea unor mancaruri delicioase precum: pasca, friptura, drob, salata de beuf sau cozonac.


Toate aceste obiceiuri se tin in toate colturile din tara, insa pe langa acestea, puteti adauga ca obicei in familia voastra si: realizarea de ornamente de tipul Do It Yourself.

Speram sa va placa ideile de mai sus, sa va inspirati din ele si sa realizati si voi decoratiuni pentru Paste.