3 Idei de afaceri pe care sa le lansezi cu un buget mic

0
843
afaceri cu buget mic

3 Idei de afaceri pe care sa le lansezi cu un buget mic

Te afli intr-o perioada a vietii tale in care ti-ai dori sa pui in aplicare una dintre acele idei de afaceri, insa nu stii pentru care sa optezi? Ei bine, noi te ajutam cu o serie de sfaturi pentru ca tu sa lansezi o afacere cu un buget mic, dar cu sanse mari de reusita.


Tot mai multi oameni isi doresc afaceri cat mai simple, care sa nu necesite un timp mare pentru lansare si care sa aiba profituri cat mai rapide.

Magazin online de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii

Magazinele online au inceput sa acapareze din ce in ce mai mult piata cumparaturilor. De aceea, este o idee extrem de buna sa optezi pentru alegerea deschiderii unui magazin online de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii.

Investitia initiala poate sa ajunga pana la 10.000 euro. Cu acesti bani iti poti face un magazin online si poti incepe sa achizitionezi produse vestimentare si incaltaminte sau accesorii.


Afacere cu produse naturale – Afaceri cu buget mic

Romanii sunt din ce in ce mai preocupati sa consume produse sanatoase, naturale si sa aiba un stil de viata cat mai bio. De aceea, piata produselor naturale este intr-o continua crestere.

Poti alege si tu sa produci sucuri naturale, prajituri din ingrediente naturale sau alte produse de acest gen. Investitia initiala poate fi mica, de ordinul a cateva mii de euro. Poti incepe prin a investi bani in aparatura de care ai nevoie pentru produse, dar si in astfel de echipamente pentru biroul tau.

Este important sa iesi in evidenta prin ceva diferit: livrare in aceeasi zi, meniuri personalizate sau alte detalii de acest gen. In acest fel, vei reusi sa iti atragi clientii si sa iesi in evidenta printr-un concept deosebit.


Poti opta si pentru etichete unice, minimaliste, dar care sa iasa in evidenta, etichete pe care le poti face chiar tu, acasa, folosit diferite programe de web design.

Firma de productie publicitara

Fie ca vorbim de bannere, autocolante, pliante, flyere, carti de vizita, toate acestea pot fi produse intr-un atelier micut. Investitia initiala poate sa ajunga chiar si la 20.000 de euro, insa cu astfel de echipamente, cum este aceasta ghilotina, poti ajunge sa fii un maestru in ceea ce inseamna decuparea cartilor de vizita si a pliantelor.

Daca esti genul de persoana pasionata de web design, atunci poti opta si pentru realizarea design-ului cartilor de vizita pentru clientii tai.


sursa foto: Pixabay