3 Motive pentru care casa ta merită un acoperiș din tablă fălțuită

Un proiect de suflet merită un acoperiș pe măsură. Și cum altfel ai putea să îl acoperi corespunzător dacă nu cu o tablă fălțuită – una dintre cele mai ușoare, durabile, elegante și versatile învelitori? Despre tabla fălțuită specialiștii Cover Grup au mai povestit, de-a lungul celor 13 ani de activitate în domeniu, însă parcă niciodată nu sunt niciodată suficiente de spus despre acest tip de învelitoare.


DCIM100MEDIADJI_0021.JPG

Alegi montaj tablă fălțuită, prelungești viața acoperișului tău

Vrei să vezi dacă acoperișul tău trece cu bine testul timpului chiar și după 20 de ani? Nimic mai simplu, dacă optezi pentru tabla fălțuită! Acest tip de învelitoare este extrem de rezistentă la temperaturi negative, rezistă cu succes în fața radiațiilor UV, umidității ridicate, dar și împotriva ploilor și zăpezilor abundente. De asemenea, datorită compoziției materiei prime și a straturilor protectoare, tabla fălțuită devine perfect aptă să suporte șocurile termice.

Tabla fălțuită îți oferă un montaj mai rapid, mai ușor și 0 infiltrații


Comparativ cu alte tipuri de acoperiș, tabla fălțuită se montează într-un timp scurt, datorită faptului că se comandă la dimensiunile optime pentru forma acoperișului. Mai mult decât atât, datorită greutății ei reduse, aceasta poate fi manevrată și montată cu ușurință. Când vine vorba despre un acoperiș Lindab, un alt avantaj al tablei fălțuite este impermeabilitatea și faptul că nu există garnituri sau șuruburi din plastic sau cauciuc care se uzează în timp.

DCIM100MEDIADJI_0033.JPG

Tabla fălțuită – prietena proiectelor rustice și moderne

Indiferent de tipul de proiect, acesta poate fi pus în evidență printr-un acoperiș tablă fălțuită. Datorită aspectului plăcut, această învelitoare reliefează perfect arhitectura oricărui edificiu.
Un acoperiș tablă fălțuită face posibil orice proiect de construcție modern, datorită versatilității și flexibilității sale.
Astfel că, dacă tu sau arhitectul visați peste noapte la un acoperiș cu o formă care îl va scoate din anonimat, vă așteptăm la Cover Grup, să discutăm împreună despre proiect! Suntem siguri că împreună vom face cea mai bună alegere, iar rezultatul final te va surprinde cu siguranță.


DCIM100MEDIADJI_0081.JPG

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI