30 Idei amenajari dormitoare mici pentru a economisi spatiul

0
27915

30 Idei amenajari dormitoare mici pentru a economisi spatiul

Ce mai faceti, dragii nostri cititori? Problema spatiului este una de care ne lovim mereu deoarece avem multe lucruri de depozitat si putin spatiu de care putem profita. Camerele micute se gasesc in majoritatea apartamentelor, iar atunci cand aveti o familie mare, camerele vor parea si mai mici. Suntem aici pentru a va oferi cateva idei de amenajari interioare, idei care speram ca va vor ajuta sa economisiti spatiul din dormitor.


Sfaturi de care trebuie sa tinem cont

In primul rand, atunci cand vine vorba de amenajarile interioare, trebuie sa ne limitam la strictul necesar. De exemplu, vom opta pentru un pat de marime medie, pentru ca acesta sa nu ocupe mult spatiu. Un truc ce va va ajuta sa economisiti spatiul din dormitor este acela de a cumpara o canapea sau un pat pe care puteti sa il strangeti usor. Astfel, veti putea face curatenie mult mai usor si veti reusi sa aveti mai mult spatiu atunci cand va doriti acest lucru.

De asemenea, sifonierul ocupa destul de mult spatiu in dormitor si de aceea nu trebuie neglijat. Mobila este importanta si trebuie aleasa cu grija, pentru a fi usor de curatat si pentru a putea opta pentru cele mai bune solutii care te reprezinta. Va invitam sa aruncati o privire peste aceasta gama variata de mobila dormitor pentru a alege cele mai calitative si frumoase produse.

Trucuri utile pentru o incapere mai mare

Chiar daca aceste trucuri dau doar impresia de o incapere mai mare, suntem siguri ca va vor ajuta si veti tine cont de ele atunci cand renovati:


1. Alege culoarea alb

Atunci cand vopsiti peretii, optati pentru culoarea alb sau galben deschis deoarece vor fi mai iluminati iar incaperea va parea mai spatioasa. Util, nu-i asa?

2. Ferestre mari


Ferestrele mari vor permite luminii sa intre in casa, iar lumina da impresia de un loc mare si incapator.

3. Oglinzi pentru redecorare

Folositi o oglinda mare pentru decorul frumos al camerei si aceasta va crea iluzia unei camere mai mari. De asemenea, daca optati pentru doua oglinzi pe care sa le pozitionati pe doi pereti paraleli, efectul si impactul va fi surprinzator. Nu-i asa ca v-am facut curiosi?


Va lasam sa aruncati o privire peste seria de idei si de proiecte pe care v-am pregatit-o, proiecte ce speram ca va vor fi de ajutor atunci cand veti hotari sa redecorati dormitorul casei voastre.

Noi va dorim spor la treaba si asteptam cu mult drag poze cu proiectele pe care ati decis sa le puneti si voi in aplicare!

amenajari dormitoare mici (1)

amenajari dormitoare mici (2)

amenajari dormitoare mici (3)

amenajari dormitoare mici (4)

amenajari dormitoare mici (5)

amenajari dormitoare mici (6)

amenajari dormitoare mici (7)

amenajari dormitoare mici (8)

amenajari dormitoare mici (9)

amenajari dormitoare mici (10)

amenajari dormitoare mici (11)

amenajari dormitoare mici (12)

amenajari dormitoare mici (13)

amenajari dormitoare mici (14)

amenajari dormitoare mici (15)

amenajari dormitoare mici (16)

amenajari dormitoare mici (17)

amenajari dormitoare mici (18)

amenajari dormitoare mici (19)

amenajari dormitoare mici (20)

amenajari dormitoare mici (21)

amenajari dormitoare mici (22)

amenajari dormitoare mici (23)

amenajari dormitoare mici (24)

amenajari dormitoare mici (25)

amenajari dormitoare mici (27)

via