30 Proiecte frumoase pentru o gradina colorata

0
1769

30 Proiecte frumoase pentru o gradina colorata

O gradina colorata presupune multa munca. De ce spun acest lucru? Ei bine, o gradina cu multe flori inseamna o gradina de care mereu are cineva grija.


Dar pe langa faptul ca poti avea flori frumoase, in gradina sau in curtea casei tale mai poti avea si alte proiecte de tipul Do It Yourself.

Cand vine vorba de amenajarea gradinii, nimic nu este prea mult. Ai nevoie mereu de idei interesante si frumoase pentru a face ca gradina si curtea casei tale sa fie decorate frumos, colorat si sa fie mereu primitoare.

Refoloseste capacele de la cauciucuri

Capacele cauciucurilor tale pot fi refolosite si puse din nou in folosinta cu ajutorul unei vopsele colorate.


Pune-ti imaginatia la treaba si transforma-le in proiecte haioase si frumoase pentru curtea casei tale. Dupa ce vei termina, iti va fi mult mai drag sa petreci timp in curtea ta si sa ai grija de florile sau de legumele plantate. 

Refoloseste paletii pentru a realiza gradini verticale

Gradinile verticale din curtea casei tale pot fi o modalitate fantastica de a economisi spatiul. Ai grija sa folosesti paleti din lemn pentru a le realiza si vei vedea ca poti planta aici flori, plante aromatice sau chiar plante suculente.

V-am mai povestit despre cat de practice sunt gradinile verticale si cum poti economisi o multime de spatiu folosindu-le, dar v-am oferit si idei frumoase pentru a realiza gradini verticale superbe in gradina sau in curtea ta.


Arta mozaicului in gradina ta

Mozaicul presupune imbinarea diferitelor bucati de materiale colorate, de dimensiuni mai mari sau mai mici, cu scopul realizarii unui proiect pentru casa sau gradina ta.

Mozaicul realizat pentru aleile tale reprezinta o modalitate frumoasa de a iti colora gradina, insa poti folosi aceasta arta si pentru a realiza diferite alte ornamente si decoratiuni pentru gradina ta. 

sursa foto: Pinterest