35 Idei diferite, unice pentru a avea o gradina cu adevarat superba

0
50956
gradina cu adevarat superba

35 Idei diferite, unice pentru a avea o gradina cu adevarat superba

O gradina cu adevarat superba nu poate fi construita decat cu multa pasiune. Pasiune am pus si noi in acest articol ce contine 35 de idei absolut spectaculoase.


Haideti sa ne inspiram impreuna din galeria foto de mai jos si sa vedem ce idei putem pune in aplicare in propria gradina.

Reciclarea unei biciclete vechi

Orice fel de bicicleta veche poate fi transformata intr-un frumos suport pentru florile noastre. Daca nu stii unde sa o pozitionezi, la baza unui copac poate sa stea foarte bine. Va sta sprijinita de copac, dar se va vedea si frumos in curtea ta.

Construirea unei carute din lemn

O caruta din lemn poate fi un suport perfect pentru florile tale. Pune aici muscatele, hortensiile sau alte flori pe care le tii in ghiveci si vei avea o gradina colorata si frumoasa.


Delimitatoare realizate din piatra naturala

Piatra naturala este accesibila, rezistenta pe termen lung si poate fi folosita cu usurinta in proiectele din gradina casei tale. Alege sa o folosesti pentru a crea delimitatoare in gradina. Astfel de delimitatoare in forma de spirala sunt cu adevarat frumoasa si creeaza un efect spectaculos in curtea sau in gradina casei tale.

Planteaza flori pe un trunchi taiat

Un trunchi taiat de copac nu trebuie lasat asa. Foloseste-te de frumusetea lui si planteaza aici flori pentru a avea un spatiu frumos, vintage si creativ in curtea casei tale.

Ghivece suprapuse pentru o gradina cu adevarat superba

Florile plantate in acest fel vor atrage atentia. Foloseste ghivecele suprapuse pentru a planta flori in curtea casei tale. Foloseste-ti imaginatia si nu uita ca in capatul ghivecelor sa pozitionezi si un suport pentru a oferi pasarilor apa. Nicio curte nu este frumoasa fara ciripitul pasarilor, fara veselia si frumusetea acestora.


sursa foto: Pinterest