36 Proiecte minunate care sa te inspire atunci cand vine vorba de florile tale

0
27180
proiecte minunate

36 Proiecte minunate care sa te inspire atunci cand vine vorba de florile tale

Un spatiu amenajat cu flori reprezinta o adevarata oaza de relaxare. Iata ce proiecte minunate poti pune in aplicare atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu de vis.


Odata cu venirea anotimpurilor calde, apar si primele raze de soare, dar inverzesc si florile si copacii. De aceea, te invitam sa te inspiri si tu pentru a crea cele mai frumoase suporturi din lucruri vechi.

Galeria foto de mai jos este formata din proiecte realizate de oameni creativi, oameni care au folosit orice aveau prin casa si l-au transformat intr-un suport unic.

Refolosirea unor cizme vechi

Cizmele vechi, dar doar cele realizate din cauciuc, pot fi transformate in suporturi pentru flori. Cu cat sunt mai colorate, cu atat mai bine. In ele poti pozitiona ghivece cu flori sau cu plante verzi. Se vor vedea superb atat pe terasa, cat si pe veranda casei tale.


Sticlele din plastic pot fi reciclate

Noi v-am mai povestit despre diferite modalitati de a recicla sticlele din plastic, iar astazi vrem sa va spunem ca le puteti transforma in suporturi pentru florile voastre. Nu trebuie nici macar sa le vopsiti. Alegeti sticle la fel, care sa aiba aceleasi culori, dimensiuni si aveti grija sa le curatati, dar si sa le rupeti etichetele.

Vei putea sa creati o astfel de gradina verticala superba.

Refolosirea laditelor din lemn

Laditele din lemn, dar si cele din plastic sunt extrem de versatile. Pot fi transformate atat in suporturi creative pentru florile tale, cat si in piese de mobilier.


Inspira-te si din aceste 19 idei creative pentru reciclarea laditelor de lemn pentru a putea pune in aplicare cele mai frumoase si creative proiecte.

Ai nevoie doar de putina imaginatie, efort minim, dar si de timp liber.

sursa foto: MyDesiredHome.com