37 De raspunsuri la intrebarea „Cum ne descurcam cu spatiile mici?”

0
151

37 De raspunsuri la intrebarea „Cum ne descurcam cu spatiile mici?”

Cine spune ca nu se confrunta cu problema spatiilor de dimensiuni mici, minte! Oricat de mult spatiu ai avea, intotdeauna doresti sa depozitezi ceva mai mult si sa poti economisi.


Cum totul evolueaza din ce in ce mai mult, asa vor creste mereu nevoile pe care le avem si noi. Ne dorim mai mult spatiu, ne dorim tipul acesta de moblier de sufragerie superb sau alte piese moderne, care sa se potriveasca cu design-ul contemporan dar si gadget-uri scumpe care promit sa economiseasca mult timp din viata noastra si sa ne ajute in aproape orice avem nevoie. Toate aceste lucruri par greu de indeplinit, insa problema spatiului poate fi rezolvata folosind o multime de trucuri mici si utile.

Solutii practice, rapide si ieftine

Exista o multime de solutii ieftine, pe care nu trebuie sa cheltuiesti o multime de bani si multe gadget-uri la preturi accesibile pe care le poti avea si tu. Aceste gadget-uri inteligente sunt menite sa iti faca viata mai usoara si sa rezolve problema spatiilor mici. Nu trebuie decat sa stim cum sa le alegem pe cele mai bune.

Tema pe care v-am pregatit-o in articolul de astazi este despre micile trucuri pe care le poti aplica cu bani putini pentru a va putea bucura de un spatiu mic, dar pe care sa il folositi si intr-un mod util.


Fie ca este vorba de mobila de bucatarie ca cea de aici pe care doresti sa o amenajezi mai eficient sau de alte spatii carora doresti sa le maximizezi folosinta, prin intermediul pozelor de mai jos raspundem la 37 de intrebari cu si despre spatiile mici.

spatiile-mici-1

Paturi supraetajate

In esenta, acest truc pentru a economisi spatiul nu este agreat de foarte multa lume. Chiar si familiile care au mai mult de doi copii refuza cateodata sa apeleze la o astfel de solutie tocmai pentru ca ea nu este foarte populara. Aceste paturi supraetajate te ajuta sa economisesti o multime de spatiu, arata foarte bine si poti chiar amenaja si un pat de doua persoane undeva la inaltime in camera ta. Daca nu ne crezi, arunca o privire peste poza de mai jos sa vezi cat de bine arata!

spatiile-mici-2

spatiile-mici-3

spatiile-mici-4

spatiile-mici-5

spatiile-mici-6

spatiile-mici-7

spatiile-mici-8

spatiile-mici-9

spatiile-mici-10

spatiile-mici-11

spatiile-mici-12

spatiile-mici-13

spatiile-mici-14

spatiile-mici-15

spatiile-mici-16

spatiile-mici-17 spatiile-mici-18

spatiile-mici-19

spatiile-mici-20

spatiile-mici-21

spatiile-mici-22

spatiile-mici-23

spatiile-mici-24

spatiile-mici-25

spatiile-mici-26

spatiile-mici-27

spatiile-mici-28

spatiile-mici-29

spatiile-mici-30

spatiile-mici-31

spatiile-mici-32

spatiile-mici-33

spatiile-mici-34

spatiile-mici-35

Spatiul de sub scari, amenajari creative

Trebuie sa punem in valoare tot spatiul pe care il avem, chiar daca la inceput nu pare ca acolo putem aranja sau amenaja ceva concret. In acel spatiu de sub scari putem amenaja o biblioteca, putem depozita lucruri pe care nu le accesam foarte des sau putem aranja un mic birou, in care sa lucram linistiti.


Nu trebuie decat sa ne punem imaginatia la incercare. Priviti!

spatiile-mici-36

spatiile-mici-37

via