4 Flori negre, spectaculoase si elegante pentru o gradina unica

0
3307
flori negre

4 Flori negre, spectaculoase si elegante pentru o gradina unica

Aceste flori negre simbolizeaza putere, eleganta, mister, ele fiind perfecte pentru a le planta intr-un colt din curtea sau gradina casei tale.


Vor iesi, cu siguranta, in evidenta, fiind flori care atrag atentia prin frumusetea formei flori, dar si prin culoarea aparte. Negrul este o culoare eleganta, dar care simbolizeaza putere si mister. Nu multa lume agreeaza aceasta culoare, mai ales atunci cand vine vorba de flori. Cu toate acestea, nuantele de negru impreuna cu frunzele verzi formeaza un contrast cu totul si cu totul deosebit, ideal pentru o curte eleganta.

Descopera si tu ce flori negre poti alege pentru a avea o gradina unica, absolut deosebita.

Daliile negre

Daliile negre sunt flori frumoase, ideale pentru a fi incadrate intr-un buchet frumos. Cu toate ca denumirea este de „dalie neagra” de fapt, aceste flori sunt de un grena inchis, uneori chiar un ciocolatiu inchis.


Intensitatea culorilor variaza in functie de soi, dar si in functie de pozitionare acestora in soare. Cu toate acestea, daliile negre sunt absolut superbe.

Lalele negre

Lalelele sunt flori absolut deosebite, flori ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio curte. Combinate cu lalele ceva mai deschise, lalelele negre sunt absolut spectaculoase, iesite din comun.

Va recomandam si filmul „Laleaua neagra”, dar si cartea lui Alexandre Dumas cu acelasi nume.


Panselute negre – Flori negre superbe

Panselutele sunt flori superbe, deloc pretentioase si foarte prietenoase. Exista si un soi de panseluta neagra, extrem de frumoasa, ce iese in evidenta prin gingasia ei, dar si prin frumusetea culorii.

Petunii negre

Cine isi doreste flori cu adevarat superbe, alege petuniile. Frumoase, elegante, potrivite in decorul curtii, dar si in ghiveci, petuniile sunt flori ce iubesc soarele si lumina. Cu toate acestea, cand temperaturile depasesc 35 de grade, petuniile ar trebui pozitionate la umbra.

Descopera si frumusetea petuniilor negre, flori cu adevarat elegante si frumoase.


sursa foto: Pinterest