46 Idei pentru a transforma curtea intr-un loc de poveste

0
19713
loc de poveste

46 Idei pentru a transforma curtea intr-un loc de poveste

Idei uimitoare, ce contin flori, ornamente si amenajari absolut spectaculoase pentru ca orice curte simpla sa se transforme intr-un loc de poveste.


Acum vei putea face ca timpul petrecut in curtea ta sa fie insotit de un peisaj absolut superb.

Arcada pentru intrarea in curte

Intrarea in curtea casei tale poate fi amenajata cu o arcada absolut incantatoare. Aceasta este deosebit de frumoasa si poate fi folosita pentru a pune aici flori cataratoare.

Daca esti vrei sa stii ce flori frumoase sunt perfecte pentru un astfel de aranjament, urmareste aceste frumoase amenajari cu Wisteria sau Glicina. Aceasta floare este ideala pentru orice curte, iti infrumuseteaza spatiul, iar atunci cand infloreste este imposibil sa nu te indragostesti de ea.


Amenajarea spatiului din jurul copacului

Spatiul din jurul copacilor poate fi lasat liber, sau poti incerca sa faci mai mult de atat. Cu putina imaginatie, poti planta aici flori frumoase, delimitandu-le cu piatra naturala. Mai mult decat atat, daca ai o bicicleta veche o poti pune in evidenta intr-un astfel de loc.

Daca ai nevoie de si mai multa inspiratie, arunca o privire peste acest articol pentru a vedea cum sa amenajezi cu stil spatiul din jurul copacilor.

Alege sa folosesti un truc pentru a crea decoratiuni frumoase

Cu ajutorul unei vaze sau a unui ghiveci mare, poti crea o astfel de iluzie optica. Florile par ca se scurg din aceasta vaza, dand impresia unei cascade de flori sau a unui rau de flori frumos si colorat.


Refoloseste lucrurile vechi

Fie ca vorbim de o galeata, o roaba sau alte lucruri vechi, refoloseste-le pentru a iti pune curtea in valoare. Aceste lucruri sunt frumoase, ideale pentru casa ta si se potrivesc perfect in orice spatiu din curte sau chiar pe terasa, daca ai spatiu suficient.

sursa foto: Pinterest