48 Feluri diferite si spectaculoase de a agata ghivecele in curtea ta

0
22333
agata ghivecele

48 Feluri diferite si spectaculoase de a agata ghivecele in curtea ta

Daca vrei sa ai o curte superba primavara aceasta, inspira-te din aceste modalitati diferite de a agata ghivecele, astfel incat aceasta sa fie admirate de toata lumea.


Agatatul ghivecelor in curtea sau in gradina ta reprezinta o modalitate ideala de a mai economisi spatiul. In loc sa pozitionezi ghivecele pe scari, pe alee sau in alte locuri in curte si sa ocupi inutil spatiu, le poti agata. In acest mod, nu doar ca vei elibera o multime de loc in gospodaria ta, dar florile se vor vedea mult mai frumos.

Suporturi pentru flori realizate din lemn

Suporturile pentru florile tale nu trebuie sa fie neaparat clasicele ghivece. Pentru plantele suculente, de exemplu, poti realiza suporturi frumoase din crengute din lemn sau chiar din ladite din lemn.

Ghivece agatate de stalpii din curte

Daca ai vreun stalp cu lumina, atunci ii poti fixa un suport pentru a agata de ei ghivecele cu flori. In acest mod, vei scoate in evidenta florile si vei crea un punct de referinta in curtea ta pe timp de noapte. Bineinteles, ideal este sa agati flori pe cel putin doi stalpi asezati fata in fata pentru a crea o simetrie placuta.


Reciclarea ustensilelor din bucatarie

Pentru a crea ghivece creative, poti reutiliza ustensilele din bucatarie. De exemplu, o astfel de sita pentru paste este ideala pentru a planta flori in ea. Atunci cand vei pune apa florilor, excesul din pamant va curge, astfel ca floarea isi va pastra doar apa de care are nevoie.

In acest mod, vei reusi sa iti mentii florile sanatoase si frumoase. Ai grija sa plantezi in aceste site flori care nu au nevoie de umbra la radacina pentru a fi sanatoase.

Agata ghivecele de gard

Chiar de gardul din curte sau de gardutul care delimiteaza curtea de gradina poti agata ghivecele. Fixeaza-l pe partea unde florile au parte de soare si gata. Tocmai ai infrumusetat atat aspectul gardului, cat si al curtii tale.


sursa foto: Pinterest